Dainininkas G. Vagelis planuoja dalyvauti projekte „Kviečiu šokti“

Gabrielius Vagelis – jaunas dainininkas, kurio po didžiausio LNK muzikinio projekto „Lietuvos Balsas“ sėkmė neapleidžia ir toliau. Atstovavęs Merūno Vitulskio komandą ir tapęs vieninteliu vaikinu, patekusiu į pusfinalininkų gretas, dabar Gabrielius sulaukia vis daugiau įvairių veiklos pasiūlymų. Vienas jų, labiausiai jaudinantis – galimybė dalyvauti šokių projekte. Tiesa, savo vietos Gabrieliui dar gali tekti palaukti, mat jis laukia eilėje, jei šokti visgi atsisakytų vienas projekto dalyvis.

Dainininkas Gabrielius Vagelis planuoja dalyvauti projekte „Kviečiu šokti“.<br>Organizatorių nuotr.
Dainininkas Gabrielius Vagelis planuoja dalyvauti projekte „Kviečiu šokti“.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-20 11:09, atnaujinta 2018-03-17 07:02

Norėdamas išsklaidyti abejones tiek sau, tiek žiūrovams, o taip pat galbūt ir šokių projekto organizatoriams, Gabrielius socialiniame tinklalapyje paklausė savo gerbėjų, ar jam būtų verta dalyvauti.

„Ir pats labai noriu šokti, bet susiklosčius tokiai situacijai, kuomet ateinu vietoj kito galimo projekto dalyvio, nebūsiu taip tvirtai pasiruošęs kaip kiti jau repetuojantys projekto šokėjai – gyvenime esu turėjas gal tik kelias pagrindinių šokio žingsnelių pamokas. Todėl norėjau pasitarti su visais, kurie mane pažįsta ar žino – ar tikrai yra norinčių mane matyti, ar bus palaikančių prie TV ekranų“, šypsosi Gabrielius.

Bet, rodos, jaunam dainininkui nėra ko nerimauti – socialiniame tinklalapyje gerbėjų palaikymas tvirtas, o visi draugai pritaria, jog pažįstamą veidą per televiziją matyti ir palaikyti labai smagu. Taigi galutinis verdiktas aiškus: „Gabrieliau, šok!“.

Kaip klostysis reikalai toliau, dainininkas laukia su nekantrumu, ir ruošiasi naujam rudens sezonui – ne tik atsakingiems mokslo metams B. Dvariono muzikos mokykloje, bet ir naujo singlo, kuriuo pasidalins jau greitai, įrašams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.