Ibisos saloje konkurso organizatoriai gyrė A. Valentaitę už elegancijos pojūtį

Stilistės Astos Valentaitės įspūdžiai iš Ibisos salos dar visai švieži. Laimėjusi bendrovės „Martini“ naujojo reklamos veido atranką Lietuvoje, Asta su dar 27 gražuolėmis iš kitų šalių penkias dienas aktyviai leido laiką Ispanijai priklausančioje Ibisos saloje. Vos prieš kelias dienas į Lietuvą grįžusi moteris atviravo – laikas, praleistas svetur, viršijo lūkesčius.

A. Valentaitė Ibisos saloje.<br>Asmeninis archyvas
A. Valentaitė Ibisos saloje.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 21, 2012, 4:38 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:12 AM

Ibisoje išlipusią iš lėktuvo lietuvę ir kitas merginas pasitiko konkurso atstovai. Merginos buvo nugabentos į ištaigingą viešbutį, kuriame jų laukė malonios moteriškos staigmenos. Kiekvienai dalyvei buvo paruoštas chalatas su išsiuvinėtais jų vardo inicialais ir klasikiniai juodos spalvos dizainerio Christiano Louboutino raudonpadžiai. Kaip žinoma, tarptautinės atrankos nugalėtoja laimės ne tik piniginį prizą, bet ir drabužinę papildys 12 porų legendinio avalynės kūrėjo bateliais ir prabangiais jo kurtais apdarais. Be dailių aukštakulnių, Astai buvo įteiktas ir dovanų čekis  drabužiams bei aksesuarams įsigyti.

A. Valentaitė portalui lrytas.lt pasakojo, kad keturias dienas visos konkurso dalyvės nuo ryto iki vakaro atlikdavo įvairias konkursui skirtas užduotis. Pirmąją dieną vyko videomedžiagos apie merginas filmavimas. Merginos iš visų šalių prisistatė, pasakojo apie savo pomėgius, bendravo su konkurso organizatoriais, dalijosi įspūdžiais apie salą. Filmavimo kameros nuolat sekiojo merginoms iš paskos.

Asta džiaugėsi geromis anglų kalbos žiniomis. Kai kurios merginos angliškai temokėjo vos kelis žodžius. „Tačiau ir jos išsisuko. Konkurso organizatoriai sugebėjo su visomis susikalbėti“, – šypsojosi A. Valentaitė.

Fotosesijos ir filmavimai vyko už viešbučio, kuriame dalyvės gyveno, ribų. Gražuolės daugiausia laiko praleisdavo viloje arba paplūdimyje. Nors darbų buvo daug, o naktinio gyvenimo linksmybėmis šį kartą A. Valentaitė nesimėgavo, padrybsoti prie baseino ir pagaudyti kaitrios saulės spindulius laiko rasdavo.

Merginoms teko ne tik pozuoti profesionaliems fotografams, bet ir pačioms paimti į rankas fotoaparatus. Pagal skirtingą tematiką dalyvės turėjo viena kitą nufotografuoti. Tačiau tarptautiniai teisėjai vertino ne tik dalyvių mokėjimą bendrauti ir pozavimo įgūdžius. Finalininkės pasirodė ir ant podiumo.

Paklausta, ar sulaukė konkurso organizatorių pagyrų, A. Valentaitė patikino, kad konkurso rengėjai buvo tikri profesionalai ir savo simpatijų arba antipatijų viešai nerodė. „Žinoma, gražių ir skatinančių žodžių sulaukdavome visos. Juk reikėjo dalyves padrąsinti.“

Vis dėlto Asta išsidavė, kad iš konkurso organizatorių sulaukė komplimentų dėl elegantiškos išvaizdos. „Malonių žodžių sulaukdavau dėl savo elegancijos“, – nusišypsojo A. Valentaitė.

Moteris sunkiai įsivaizduoja, kaip konkurso organizatoriai spalio mėnesį išrinks tą vienintelę, kuri taps „Martini Royale Casting“ laimėtoja. Pasak lietuvės, visos dalyvės jai pasirodė šaunios ir išskirtinės. Kiekviena jų turėjo savitą stilių ir žavėjo patirtimi.

„Buvo ir aktorių, ir dainininkių, modelio duonos ragavusių moterų. Buvo matyti, kad kiekvienos šalies atstovė kruopščiai atrinkta. Aš gyvenau viename kambaryje su labai gražia ir šaunia aktore iš Rumunijos. Visos merginos tikrai vertos finalo, draugiškos, turinčios patirties  ir labai išprususios“, – pasakojo A. Valentaitė.

Labiausiai Asta džiaugėsi tuo, kad turėjo galimybę pažinti tiek daug naujų žmonių. Baigiantis viešnagei Ibisoje konkurso dalyvės braukė ašarą, apsikeitė kontaktais ir nutarė dar būtinai pasimatyti. Palikti salą buvo gaila ir lietuvei.

„Nesvarbu, kaip baigsis konkursas ir kurios šalies atstovė laimės pagrindinį prizą. Verta buvo dalyvauti vien dėl naujų potyrių“, – šypsojosi A. Valentaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.