Po pokšto socialiniame tinkle kompiuterį gavęs A. Mamontovas: „Prisišnekėjau, kitą kartą būsiu atsargesnis“

Vienas populiariausių Lietuvos atlikėjų Andrius Mamontovas ketvirtadienį ir penktadienį surengs nemokamus koncertus - taip suteikdamas progą gerbėjams kartu atšvęsti jo 45-ąjį gimtadienį. Internete pajuokavęs, kad dovanų norėtų gauti kompiuterį, atlikėjas vakar prisipažino, kad šis jo noras buvo išpildytas.

„Tik nedovanokite man gyvūnų, nes būsiu priverstas juos palikti gatvėje ar atiduoti pirmam pasitaikiusiam praeiviui“, - sakė šiandien 45-ąjį gimtadienį švenčiantis A. Mamontovas.<br>R. Danisevičius
„Tik nedovanokite man gyvūnų, nes būsiu priverstas juos palikti gatvėje ar atiduoti pirmam pasitaikiusiam praeiviui“, - sakė šiandien 45-ąjį gimtadienį švenčiantis A. Mamontovas.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2012-08-23 16:07, atnaujinta 2018-03-17 04:58

Dainininką su 45-uoju gimtadieniu Vilniuje ketvirtadienį sveikins „Vasaros terasoje“, o penktadienį - „Ryšių kiemelyje 837“ susirinkę gerbėjai.

Įėjimas į šiuos koncertus nemokamas - tuo pasirūpinę koncertų rengėjai spėlioja, kad į pasirodymus nesutilps visi norintieji. O tie, kurie sutilps, išgirs improvizuotą A.Mamontovo ir jo grupės koncertą, kuriame galima tikėtis staigmenų.

„Banalu kartotis, bet aš gyvenimo nematuoju gimtadieniais, o periodais - „Foje“, „Hamleto“, dabar, jaučiu, vėl prasidės kažkas naujo“, - sakė gimtadienį su gerbėjais švęsiantis dainininkas.

Artėjant gimtadieniui, atlikėjas socialiniame tinkle „Facebook“ juokais pasidalijo mintimis, kokių dovanų norėtų.

Tarp jų - neribotos trukmės viešnagė Honkonge, 4-5 žvaigždučių viešbutyje ir verslo klasės skrydžio bilietais, taip pat - „Leica“ fotoaparatas, keletas muzikos instrumentų, mikrofonas ir naujas kompiuteris „MacBook Pro“. Arba tiesiog apsikabinimas.

Ar kurią iš šių dovanų Andrius gavo?

„Taip, gavau. Leidau sau garsiai pasvajoti ir atsirado žmogus, kuris tai įgyvendino. Aš ilgai jo atsiprašinėjau, bet tas žmogus pasakė, kad nori įteikti tokią dovaną ir jos grąžinti neleis. Kitą kartą būsiu atsargesnis.

Kuri dovana tai buvo? Kompiuteris. Penktas punktas sąraše. Jį įteikė žmogus, su kuriuo jau kurį laiką bendradarbiaujame“, - pasakojo Andrius.

Dovanų dainininkui tikriausiai atneš ir šiandien bei rytoj į koncertus ateisiantys gerbėjai.

„Tik nedovanokite man gyvūnų, nes būsiu priverstas juos palikti gatvėje ar atiduoti pirmam pasitaikiusiam praeiviui.

Jokių pageidavimų dėl dovanų nebeturiu, jau pakaks, prisišnekėjau su tuo sąrašu. Jei norite kažką padovanoti, tik turėkite omenyje, kad neturiu sandėlio su daug vietos daiktams“, - juokėsi dainininkas.

Koncertuose skambės spontaniška, gaivališka programa – Andrius iš anksto neruošė dainų, kurias pagros, sąrašo.

„Kaip mane keičia amžius? Manau, atsiranda daugiau racionalumo. Ilgiau gyvenančio žmogaus patirtis - įvairesnė nei dvidešimtmečio. Visa tai daro įtaką. Kai kurie nesvarbūs dalykai tampa svarbūs, kiti - atvirkščiai.

Į viską žvelgiu vis ramiau, atsiranda suvokimas, kad ne visada reikia plėšytis, kad pasiektum rezultatą, kartais ramiu žingsneliu gali nueiti greičiau nei „raudamasis“ iš visų jėgų. Bet daug apie tai negalvoju. Kai rašau dainą, nemąstau, kad man 45-eri, o apie tai, ką noriu pasakyti“, - sakė atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.