A. Šlapokaitė mylimąjį A. Guogą lepina obuolių pyragu su ledais

Pažvelgus į modelį, verslininko Antano Guogos (38 m.) mylimąją Aistę Šlapokaitę (31 m.) neįtartum, kad aukšta ir liekna šviesiaplaukė nevaržo savęs dietomis. Ji ne tik mėgsta bulvinius patiekalus, bet ir lepina mylimą vyrą savo firminiu obuolių pyragu.

„Ypač mėgstu kepti pyragus. Mano firminis - obuolių pyragas. Jį labai nesudėtinga pagaminti. Patiekiu jį su ledais. Labai skanu“, - šypsojosi Aistė. Šalia stovėjęs A. Guoga tik pritariančiai palinkčiojo galva. Jam mylimosios iškeptas obuolių pyragas - pats skaniausias.<br>V. Ščiavinskas
„Ypač mėgstu kepti pyragus. Mano firminis - obuolių pyragas. Jį labai nesudėtinga pagaminti. Patiekiu jį su ledais. Labai skanu“, - šypsojosi Aistė. Šalia stovėjęs A. Guoga tik pritariančiai palinkčiojo galva. Jam mylimosios iškeptas obuolių pyragas - pats skaniausias.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 31, 2012, 1:59 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:02 AM

Atvykusi pasveikinti bičiulės Beatos Nicholson su trečiosios kulinarinės knygos „Beatos virtuvė: kepinių knyga“ išleidimu, Aistė džiaugėsi, kad įsigijusi naują leidinį galės tobulinti savo pačios receptus.

A. Šlapokaitė prisipažino – gaminti jai patinka, tačiau ji to dažnai nedaro.

„Ypatingai mėgstu kepti pyragus. Ir čia atvykusi paragavau labai skanų obuolių pyragą su varške. Tiesa, mano firminis kepinys yra būtent obuolių pyragas. Jį labai nesudėtinga pagaminti. Patiekiu jį su ledais. Labai skanu“, - šypsojosi Aistė.

Šalia stovėjęs A. Guoga tik pritariančiai palinkčiojo galva. Jam mylimosios iškeptas obuolių pyragas - pats skaniausias.

Aistei namuose patinka ruošti salotas ir makaronus su mocarelos sūriu arba cukinijomis. Ne vienerius metus Italijoje praleidusi moteris lieka ištikima itališkai virtuvei. Mielai skanauja suši bei lietuviškus patiekalus. „Ir cepelinų neatsisakau. Tik vakarais jais nereikia piktnaudžiauti“, - nusijuokė moteris.

Aistė ir Antanas vykdami į pailsėti į svečias šalis specialiai neieško vietinės virtuvės patiekalų restoranų. Jie jau žino, ko nori paragauti viešėdami užsienyje.

„Antanas labai mėgsta mėsą, todėl visada dairomės restorano, kur galėtume paragauti ir įvertinti kepsnį. Lietuvoje juos puikiai ruošia Anupriškėse „Tony Resort“ restorane. Būtent todėl kepsnius dažniau valgome ten, nei gaminame patys“, - kalbėjo A. Šlapokaitė.

Paklausta, ar yra patiekalas, kuris jai nekelia apetito, moteris nė nemirktelėjusi atsakė, kad nuo mažens nemėgsta manų košės. „Ir bananų galėtų nebūti“, - nusijuokė Aistė.

„Visko reikia, kas yra. Mes valgome viską“, - šypsodamasis pridūrė A. Guoga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.