E. Santos gimtadienio dovana - raudonas Harley Davidson motociklas

Ketvirtadienį saulėtame Majamyje Erika Santos atšventė savo gimtadienį. Verslininkė gimtadienio proga gavo raudoną Harley Davidson motociklą. Moteris neatskleidžia, kas jį padovanojo. Savo puikia nuotaika ir nuotraukomis E. Santos pasidalino socialiniame tinkle „Facebook“.

Verslininkė E. Santos gimtadienio proga gavo motociklą.<br>Asmeninis albumas
Verslininkė E. Santos gimtadienio proga gavo motociklą.<br>Asmeninis albumas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-31 19:29, atnaujinta 2018-03-17 00:46

E. Santos yra dalyvavusi grožio konkurse „Misis Lietuva“ ir pozavusi ne vienoje erotinėje fotosesijoje. Jos nuomone, kol moters kūnas gražus ir jaunas, tai reikia rodyti, nes pasenęs kūnas niekam nebus įdomus. Šeši Erikos vaikai mamos nuotraukomis didžiuojasi prieš draugus, kas moteriai yra malonu.

Per savo gimtadienį E. Santos ir toliau rodė savo kūną. „Facebook“ tinkle įkeltose nuotraukose ji pozuoja su ilga, iš pirmo žvilgsnio uždara, suknele. Kitose fotografijose matyti, kad ne tokia ji ir uždara. Suknelės iškirptė tęsiasi iki pat juosmens, matosi raudonos verslininkės kelnaitės.

E. Santos buvo viena pirmųjų Lietuvos įžymybė, tobulai išmokusi naudotis socialinio tinklapio privalumais. Juos ji naudoja ne tik savo madingos avalynės įmonės reklamos reikmėms, bet ir neretai pasidalindama pikantiškomis nuotraukomis iš asmeninio albumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.