Stiliaus nakties šventėje kolekcijas pristatė I. Stumbrienės ir I. Budrienės atžalos

Garsių tėvų vaikai nuo mažumės pratinasi prie fotografų dėmesio. Stiliaus nakties šventėje, kuri vyko sostinės Pirklių rūmuose įžymybių atžalos pristatė parduotuvės “Kotryna” prabangius drabužius.

I. Stumbrienė su dukra Estela.<br>R. Danisevičius
I. Stumbrienė su dukra Estela.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2012-09-07 12:14, atnaujinta 2018-03-16 21:51

Apsivilkusi rausvu tiulio sijonu ir rankose laikydama pliušinį žaislą podiumu žengė verslininkų Ingos ir Aivaro Stumbrų dukra Estela. Atvykusi į mados renginį I. Stumbrienė neslėpė jaudulio – rūpinosi, kad tik jos pirmagimė puikiai pasirodytų stiliaus šventėje. Sulaukusi gausių plojimų Estela, baltos spalvos kilimu nutiestu podiumu, žengė nepriekaištingai.

Kauno verslininkės Ingos Budrienės sūnus Kernius ir globotinis Mantas taip pat nepabūgo vėlų ketvirtadienio vakarą kartu su tėvais atvykti į Vilnių ir pristatyti berniukams skirtą šaltojo sezono kolekciją. Ponia Inga sakė, kad berniukus ne taip lengvai įkalbėjo vienam vakarui iškeisti kaladėles ir vaikiškas mašinėles į kelias akimirkas šlovės ant podiumo. Mažiesiems I. Budrienės modeliukams smagiau vakarus leisti žaidimų kambaryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.