L. Šeškui patinka fotografų dėmesys

Televizijos laidų prodiuseris Laurynas Šeškus (37 m.) LNK sezono pristatyme nevengė fotografų dėmesio. Atvirkščiai — vyras noriai pozavo su žmona Indre Trakimaite.

Televizijos laidų prodiuseris Laurynas Šeškus (37 m.) LNK sezono pristatyme nevengė fotografų dėmesio. Atvirkščiai — vyras noriai pozavo su žmona Indre Trakimaite.<br>LNK
Televizijos laidų prodiuseris Laurynas Šeškus (37 m.) LNK sezono pristatyme nevengė fotografų dėmesio. Atvirkščiai — vyras noriai pozavo su žmona Indre Trakimaite.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

"TV Antena"

Sep 8, 2012, 1:31 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:29 PM

Nors šiemet LNK kvietime aprangos kodas nebuvo nurodytas, dauguma svečių atėjo pasipuošę. Kaip ir I. Trakimaitė, prie raudonos suknelės priderinusi dailius aukštakulnius. O jos palydovo apavas ir vėl kėlė šypseną. Laurynas liko ištikimas savo stiliui ir į šventę atėjo su sportbačiais, vadinamaisiais „inkariukais“.

„Kodėl šiemet manęs niekas nepuola dėl apavo? Nejaugi niekas nepastebi, kad aš vėl su „inkariukais“?“ — provokavo konkurso „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ prodiuseris.

Mat pernai LNK sezono pristatymo renginyje su nudyžtais medžiaginiais sportbačiais pasirodęs prodiuseris sulaukė žiniasklaidos dėmesio. Vyrui ne juokais kliuvo ne tik už aprangos kodo nepaisymą, bet ir už tai, kad avalynė buvo nešvari. Beje, šiemet Lauryno „inkariukai“ buvo tvarkingi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.