Balsuokite už Lietuvos atstovę A. Valentaitę „Martini Royal Casting“ atrankoje

Konkursas „Martini Royal Casting“ jau įpusėjo. Spalio mėnesį paaiškės, kuri moteris laimės pagrindinį prizą ir pasirašys 150 tūkst. eurų (517 tūkst. litų) vertės kontraktą, o savo drabužinę papildys 12 dizainerio Christiano Louboutino batelių bei 12 jo sukurtų suknelių.

Asta Valentaitė.<br>Asmeninis archyvas
Asta Valentaitė.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2012, 11:49 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:56 PM

BALSUOKITE ČIA!

Lietuvai šiame konkurse atstovauja stilistė Asta Valentaitė. Žavi lietuvė su dar 27 merginomis iš viso pasaulio varžosi dėl nugalėtojos titulo.

Socialinio tinklapio „Facebook“ paskyroje vykstančiame balsavime internautai atiduoda balsą už jiems patinkančią dalyvę. Žmonės simpatijas reiškia iš viso pasaulio. A. Valentaitė sužavėjo daugelį „Martini“ gerbėjų, todėl lietuvė savo grupėje puikuojasi antroje vietoje. Tiesa, jai ant kulnų sparčiai lipa trečią vietą užimanti mergina iš Rumunijos.

Iki pirmos vietos A. Valentaitei trūksta visai nedaug, todėl portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome palaikyti Lietuvos atstovę ir už ją balsuoti socialinio tinklapio „Facebook“ paskyroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.