A. Valentaitė suspindėjo dainininko B. Adamso fotosesijoje Ibisoje (video)

Dvidešimt aštuonios stilingos, linksmos ir charizmatiškos moterys iš viso pasaulio susitiko karštame Ibisos paplūdimyje, kur dalyvavo „Martini Royale Casting” filmavimuose.

B. Adamsas ir A. Valentaitė.<br>Organizatorių archyvas
B. Adamsas ir A. Valentaitė.<br>Organizatorių archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2012, 1:49 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:17 PM

Konkurse bus atrinkta moteris, atitinkanti ir spinduliuojanti „Martini“ filosofiją „Sėkmė - tai požiūris”. Iš viso atrankoje dalyvavo daugiau nei 3,5 tūkst. merginų, tačiau pakviestos į Ibisą buvo tik 28 iš 23 šalių. Finalininkes atrinko su mada ir stiliumi glaudžiai susijusi komisija: legendinis batų dizaineris Christianas Louboutinas, my-wardrobe.com įkūrėja Sarah Curran ir pernai metų atrankos laimėtojas Yuri Buzzi. Į Ibisą keliavo ir atstovė iš Lietuvos A. Valentaitė.

Kiekviena diena, praleista Ibisoje, merginoms buvo kupina išbandymų. Vaikščiodamos podiumu moterys turėjo pademonstruoti savo stilių, atskleisti savo tikrąjį požiūrį vaidybos rungtyje. Taip pat dalyvės varžėsi fotografavimo rungtyje, per kurią buvo siekiama išvysti jų kūrybinius įgūdžius.

Finalininkes fotografavo stiliaus žurnalų fotografas, gerai žinomas dainininkas Bryanas Adamsas. Išskirtinei fotosesijai vadovavo meno direktorius Tomas Usheris, stilių derino S. Curran. Kiekviena dalyvė vilkėjo elegantišką bikinį, priklausantį žinomam Didžiosios Britanijos maudymosi kostiumėlių prekiniam ženklui „Heidi Klein”.

Dainininkas B. Adamsas ir meno vadovas Tomas Usheris pasidalijo savo įspūdžiais iš fotosesijos: „Buvo labai smagu fotografuoti ir vadovauti 28 finalininkių fotosesijai Ibisoje. Čia susirinko labai gražių moterų kompanija, neslėpsime, kelios finalininkės patraukė ir mūsų dėmesį, tačiau šiuo metu būtų nesąžininga išduoti, kurios.”

Balsuodami už labiausiai patikusią dalyvę jūs padėsite komisijai nuspręsti, kuri mergina verčiausia tapti naująja prekės ženklo žvaigžde. BALSUOKITE ČIA!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.