Prancūziškame M. Petruškevičiaus vakarėlyje svečiai mėgavosi austrėmis ir raudonų rožių aromatu

Stilistas Mantas Petruškevičius įkvėptas prancūzų dizainerio Christiano Louboutino surengė Lietuvoje raudonpadžių vakarėlį, kurio metu svečiai ne tik skanavo "Martini" kokteilius ir šampaną, bet ir atidarė naująjį austrių sezoną.

M. Petruškevičius.<br>T. Bauras
M. Petruškevičius.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Sep 14, 2012, 12:19 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:59 PM

Vilniuje esantis restorano „California Gourmet“ kiemelis trečiadienio vakarą mirgėjo nuo raudonos spalvos.

M. Petruškevičiaus prašymu vakaro svečiai turėjo atspindėti vakarėlio temą: „Christian Louboutin“ (raudona spalva). Tie svečiai, kurie savo drabužinėje neturėjo prabangių šio dizainerio batų, pasipuošė raudonos spalvos detalėmis: švarkais, kelnėmis, sijonais ar nedideliais raudonais akcentais.

Didžiulės puokštės raudonų rožių ir sklindanti rami prancūziška muzika priartino šventės svečius prie Paryžiaus ir garsaus visame pasaulyje kūrėjo Ch. Louboutino.

Viso vakaro metu svečiai mėgavosi restorano paruoštomis gurmaniškomis austrėmis ir džiaugėsi bene paskutiniu šiltu rugsėjo vakaru. "Dėkoju, kad atėjote. Esate visi labai gražūs, todėl mėgaukitės vieni kitais ir puikiu oru. Šios dienos popietę kiek sunerimau, kai dangus apniuko, todėl paskambinau Nagliui Šulijai ir specialiai jums užsakiau tokį šiltą vakarą", - šypsojosi M. Petruškevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.