Su žmona susitaikęs G. Einikis žada ją mylėti visą gyvenimą (papildyta)

Visai neseniai praeityje garsaus krepšininko Gintaro Einikio žmona Jurgita atvirai visai Lietuvai pasakojo, kad jos vyro vieta – kalėjime. „Labai gailiuosi, kad ištekėjau už Gintaro. Kažkada jis buvo garsus ir talentingas krepšininkas, o dabar – degradavęs valkata ir padugnė“, – vienai televizijos laidai sakė ji.

Antradienį Barselonos olimpinių žaidynių 20-mečiui skirtame renginyje buvęs krepšininkas Gintaras Einikis ir jo žmona Jurgita vėl pasirodė kartu.<br>J. Stacevičius
Antradienį Barselonos olimpinių žaidynių 20-mečiui skirtame renginyje buvęs krepšininkas Gintaras Einikis ir jo žmona Jurgita vėl pasirodė kartu.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Sep 19, 2012, 11:19 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:38 PM

Tačiau nepraėjus nė mėnesiui po šių jos išsakytų žodžių, skandalingais tarpusavio santykiais pagarsėjusi pora – vėl kartu. Antradienio vakarą jiedu drauge buvo pastebėti Vilniuje, kolegai Šarūnui Marčiulioniui priklausančiame „Šarūno viešbutyje“, kur vyko Barselonos olimpinių žaidynių 20-mečiui skirtas renginys.

Žiūrint iš šono, sutuoktinių gyvenimas primena tikrą dramą: vieną dieną jie vienas kito nekenčia, kitą – jau taikosi ir prisiekinėja amžiną meilę. Dar visai neseniai krepšininko gyvenimą buvo apkartinę svaigalai, kurių perdozavęs jis suspardė savo sutuoktinę ir net sėdėjo už grotų.

Portalas lrytas.lt pabandė pasiteirauti G. Einikio apie jo ir jo žmonos santykius, kuriuose, ne paslaptis, buvo daug skandalų. Telefonu atsiliepęs krepšininkas nerišliais sakiniais, tačiau labai maloniai prabilo: „Mažule, dabar klausyk įdėmiai. Aš myliu savo žmoną, ji – mano vaiko mama. Aš visą gyvenimą ją mylėsiu.“

Paklaustas, kokią įtaką jų santykiams padarė praeityje vykę skandalai, G. Einikis atsakė: „Jie neturi jokios įtakos mūsų santykiams ir niekada ateityje tai neatsilieps. Pamirškite visus tuos juokus, jų nebėra.“

Vakarėlyje pora šiltų jausmų vienas kitams nedemonstravo, tačiau laikėsi išvien ir nesiskyrė vienas nuo kito nė minutei. Gintaras atrodė ramus ir kultūringas, o Jurgita neslėpė ranką puošiančio vestuvinio žiedo. Vos prieš pusmetį, Naujųjų metų išvakarėse, pora susilaukė dukrelės Adrianos, tačiau dar iki jai gimstant šeimoje kilo tikros dramos. Skaičiuojant paskutines laukimo dienas Gintarą užplūdo agresijos priepuolis – jis ketino besilaukiančią sugyventinę apipilti rūgštimi, nužudyti ir sudeginti namą kartu su ja.

Po šio viešai pasklidusio skandalo buvęs krepšininkas ilgai apgailestavo ir grįžo gyventi pas mylimąją, tačiau vėliau pora vėl ne kartą susipliekė. Panašu, kad šis susitaikymas – ne pirmas ir ne paskutinis, tačiau kiek ilgai jis truks - belieka tik spėlioti.

Buvęs krepšininkas patikino, kad jo žmona Jurgita jaučiasi puikiai ir apie santykius su juo atsilieptų panašiai. „Mes labai mylime vienas kitą, esam labai laimingi“, – kelis kartus pakartojo jis.

Portalui lrytas.lt nepavyko susisiekti su Jurgita – telefonas nuolat buvo užimtas arba ji neatsakė į skambučius. G. Einikis, paklaustas, galbūt žino, ką šiuo metu veikia jo žmona atsakė: „Ji ilsisi. Viso gero“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.