Teisėsauga nutraukė Mundžio bylą dėl smurto, V. Štenger įsitikinusi – buvusį sutuoktinį išsuko pažįstami

Po ilgų kalbų, ginčų ir diskusijų apie tai, kad kovo 11-ąją dainininkas ir verslininkas Edmundas Štengeris-Mundis sumušė buvusią savo žmoną Violetą, teisėsauga pagaliau priėmė sprendimą, kad kaltinimai vyrui – nepagrįsti. Pareigūnai tvirtina, kad Mundis nemušė savo dviejų vaikų mamos, o visi kaltinimai jam – iš piršto laužti.

Pareigūnai tvirtina, kad Edmundas Štengeris-Mundis nemušė savo dviejų vaikų mamos, tačiau jo buvusi žmona nesutinka su tokiu teisėsaugos sprendimu.<br>R. Neverbickas ir V. Ščiavinskas
Pareigūnai tvirtina, kad Edmundas Štengeris-Mundis nemušė savo dviejų vaikų mamos, tačiau jo buvusi žmona nesutinka su tokiu teisėsaugos sprendimu.<br>R. Neverbickas ir V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Sep 19, 2012, 10:30 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:38 PM

Portalui delfi.lt atlikėjas pasakojo besidžiaugiantis, kad ikiteisminis tyrimas nutrauktas, ir tikina, jog taip atsitiko ne dėl to, kad pritrūko įrodymų ar baigėsi senaties terminas, o dėl to, jog buvo surinkti visi faktai, įrodantys, kad jis nesmurtavo. „Visa tai, kas vyko pusę metų, buvo melas ir šmeižtas“, – delfi sakė jis.

Tuo tarpu buvusi jo sutuoktinė V. Štenger neigia tokį sprendimą ir sako, kad ir toliau ieškos teisybės. „Pasirodo, įrodyti tiesą Lietuvoje – labai sunku“, – nusivylusi teisėsauga portalui lrytas.lt kalbėjo V. Štenger. Pasak jos, apie viską yra gražiai kalbama ir gražiai rašoma, tačiau kai reikia ką nors spręsti, tai pasirodo gana komplikuota. „Įtariu, kad jis surado pažįstamų, kurie galėjo padėti jam išsisukti“, – apie paneigtus kaltinimus E. Štengeriui-Mundžiui kalbėjo moteris.

Artimiausiu metu V. Štenger ketina ieškotis advokato. „Viską darau pagal įstatymus: kreipiausi į policiją, tačiau ji nusprendė, jog aš melavau. Dėl to žadu sprendimą apskųsti, kreipsiuosi į advokatą“, – ryžtingai apie tolimesnius žingsnius kalbėjo ji.

Paklausta, kaip jaučiasi dėl to, kad E. Štengeris-Mundis viešai dalijasi savo džiaugsmu ne tik dėl to, jog kaltinimai jam paneigti, bet ir dėl to, kad nuo šiol galės dar labiau džiaugtis vaikais, V. Štenger užsiminė to per daug nesureikšminanti. „Kalbant apie bendravimą su vaikais, tai jis niekada nebuvo varžomas. Atvirkščiai – aš visuomet buvau už tai, kad jis kuo daugiau laiko praleistų su jais“, – apie buvusio vyro pasimatymus su mažametėmis poros atžalomis kalbėjo moteris.

V. Štenger prisipažino, kad jai skaudu, jog aplink tiek daug melo. „Laikas parodys, kieno pusėje teisybė. Stebiuosi, kaip radus gerą advokatą  galima šitaip iškreipti faktus. Aš tikrai nesėdėsiu sudėjusi rankų, turiu teisę apskųsti teisėsaugos sprendimą“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.