Didelio palaikymo sulaukusi A. Valentaitė ir 2-ame tarptautinio konkurso etape tapo lydere (video)

Stilistė Asta Valentaitė ir toliau nepavejama tarptautinio konkurso „Martini Royal Casting” atrankoje. Savo grupėje ir po antrojo balsavimo etapo lietuvė įsitvirtino pirmoje vietoje ir už nugaros paliko Rumunijos ir Ispanijos atstoves.

A. Valentaitei atstovauti Lietuvai tarptautiniame konkurse kol kas puikiai sekasi.<br>T. Bauras
A. Valentaitei atstovauti Lietuvai tarptautiniame konkurse kol kas puikiai sekasi.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-20 14:42, atnaujinta 2018-03-16 16:23

Iš viso 28 dalyvių socialiniame tinkle „Facebook” laukia keturi balsavimo etapai. Pirmus du balsavimus savo grupėje laimėjo būtent Asta. Iš viso lietuvė surinko 3841 balsą, tačiau skaičius nuolat kinta. Jai ant kulnų lipa Rumunijos atstovė Maria Bata, kuri šiuo metu gali pasigirti 3361 balsu. Trečioje vietoje kol kas yra ispanė Cristina Barrero, kuri anksčiau buvo pakilusi į pirmąją vietą. BALSUOTI ir palaikyti lietuvę galite ČIA.

Asta neslėpė džiaugsmo ir dėkojo ją palaikantiems bičiuliams ir tiems, kurie tiki jos pergale bei nori išgarsinti Lietuvos vardą.

„Jūs nepakartojami! Jūsų dėka ir vėl išlikau lyderė „Martini Royale“ konkurso antrojo etapo metu! Labai vertinu Jūsų palaikymą ir nuo šiandien, kviečiu balsuoti dar kartą trečiojo etapo metu. Nuoširdžiai dėkoju už Jūsų aktyvumą. Ačiū!“ - savo socialinio tinklo profilyje užsirašė A. Valentaitė. 

Portalui lrytas.lt Asta yra sakiusi, kad laimėjusi „Martini Royal Casting“ konkursą ir tapusi naujuoju šio prekės ženklo veidu viena pati pergale nesidžiaugtų: „Surengčiau padėkos vakarėlį ir pradžiuginčiau dovanomis tuos, kurie mane aktyviausiai palaikė. Pergalė priklausytų visiems.“

Iki spalio 7 dienos iš 28 merginų bus atrinktos 7 šalių atstovės, kurios pateks į Milane vyksiantį finalą ir bandys laimėti pagrindinį prizą: 150 tūkst. eurų (517 tūkst. litų) vertės kontraktą, 12 dizainerio Christiano Louboutino batelių ir jo kurtų suknelių.

Naujausią vaizdo įrašą žiūrėkite apačioje.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.