V. Gordijevskajos siautulingame vakarėlyje pasirodė ir sunkiai emocijas valdanti M. Bui

Penktadienio vėlyvą vakarą sostinės klube „Seacret“ vyko atlikėjos iš Baltarusijos Veronikos Gordijevskajos naujojo muzikinio klipo premjera ir gyvo garso koncertas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2012, 1:28 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:25 PM

Vaizdo klipas buvo nufilmuotas Nidoje. Vakaro svečiai stebėjo smėlio šou iš saulėto Baltijos pajūrio. Renginio metu taip pat pasirodė „Smėlio džiazo“ kūrėja Jurgita Minderytė.

„Aš labai patenkinta rezultatu - klipas gavosi ryškus ir dinamiškas. Esu laiminga pasidalinusi savo džiaugsmu kartu su jumis“, - sakė V. Gordijevskaja.

Smagiame vakarėlyje pasirodė ir būrelis Lietuvoje gerai žinomų pramogų pasaulio garsenybių.

Į savo bičiulės Veronikos vakarėlį atvyko ir buvusios grupės “Olialia pupytės” narė Marina Bui. Kaip rašė portalas lrytas.lt, Marina prieš kelis mėnesius gerokai aptalžė keletą merginų prie Vilniaus naktinio baro “Disco 311 Buddha”.

Anuomet M. Bui susikibo su kitomis klubo merginomis. Liudininkų pasakojimu merginos kumščiavosi iš peties - nuo smūgių liejosi kraujas. Paklausta apie įvykusį incidentą M. Bui atsisakė komentuoti, kodėl įvyko konfliktas.  Muštynių detalių neatskleidė ir klubo administracija, tačiau liudininkai teigė, kad peštynes laimėjo Marina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.