Aktoriaus A. Mickevičiaus mūza tapusi I. Stasiulytė pristatė brunetėms skirtus kvepalus

Praėjusių metų gruodžio mėnesį įgyvendinęs savo svajonę sukurti vardinius kvepalus aktorius Aistis Mickevičius nesnaudžia ir toliau. Naujų idėjų ir entuziazmo kupinas menininkas dar kartą įrodė, kad kvapų kūrimo hobis jam išties nesvetimas. Ketvirtadienio vakarą sostinės Stiklių gatvėje įsikūrusioje jaukioje parduotuvėlėje „Decolte“ jis viešai pristatė savo naują aromatą „The Velvet Killer“ ir sukvietė savo bičiulius drauge pasidžiaugti ilgo darbo rezultatais.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

2012-09-28 13:31, atnaujinta 2018-03-16 12:21

Pasak aktoriaus, šį moterišką aromatą jis dedikavo visoms tamsiaplaukėms, tačiau juo pasikvėpinusios blondinės taip pat galės jaustis išskirtinės. A. Mickevičius prisipažino, kad jį labiau įkvepia brunetės, todėl kurdamas kvapą jis galvojo būtent apie jas.

Nepaisant šviesių plaukų, A. Mickevičiaus mūza tapo aktorė Ineta Stasiulytė, kurią jis pats apibūdina kaip vieną talentingiausių ir seksualiausių moterų, tobulai atspindinčią kvepaluose paslėptą teatrališkumą ir paslaptingumą. „Jos natūralūs plaukai tamsūs, – juokėsi aktorius. – Jei atvirai, Ineta yra labai geras modelis, labai charizmatiška asmenybė. Galiu drąsiai sakyti, jog ji – mano įkvėpimo šaltinis“.

Vakariniai „The Velvett Killer“ skirti stipriai, savimi pasitikinčiai moteriai. Juose dominuoja tuberoza, vandens lelija, vanilė, muskusas – tai, kas kvapui suteikia prabangos. „Siekiau sukomponuoti kvapą, kuris nepadarytų gėdos parfumerijos pasaulyje. Čia panaudoti visi aukštos prabos komponentai“, – sakė kvepalų autorius.

Akį traukia ir kulką primenantis buteliuko dizainas. Išvertus pažodžiui, kvepalų pavadinimas reikštų „aksominis žudikas“. Pasak A. Mickevičiaus, moteris, pasikvėpinusi šiais kvepalais, savo gerbėjams siųs aksomines kulkas. Kvepalų kaina turėtų siekti apie 300 litų.

Aktorius išsidavė, kad jo planuose – daug naujų projektų. „Noriu supažindinti žmones su kvapų pasauliu“, – šyptelėjo jis ir nusijuokė, kad be Inetos turi dar ne vieną mūzą, kuri artimoje ateityje įkvėps jį naujiems projektams. Viena jų – „Mis Lietuva 2008“ Gabrielė Martirosianaitė: „Svarbu, kad ji būtų graži, įkvepianti asmenybė“.

A. Mickevičius jau mąsto apie naują vyrišką aromatą bei lengvesnį moterišką, kurį šįkart skirs blondinėms. „Juk negali nuskriausti nei vienos gražios moters, – juokėsi jis.

Susirinkusius svečius prie didžėjaus pulto taip pat linksmino „SiSi“ merginų kolektyvas, o uoslės receptorius atgaivino „Shooters“ komandos kavos gėrimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.