Pramogų ir verslo pasaulio atstovai neatsispyrė pagundai užtraukti cigaro dūmą ir paragauti prabangaus vyno

Ketvirtadienio vakarą skambant gyvai atliekamoms prancūziškoms dainoms sostinės senamiesčio širdyje duris atvėrė naujos erdvės. Kokybiško ir sveiko maisto gerbėjai užsuko į prabangia klasika dvelkiantį restoraną „Terrano“, kuriame galėjo ne tik skaniai pavakarieniauti, bet ir išgerti išskirtinio, specialiame vyno rūsyje laikomo, vyno.

Aktorė Gražina Baikštytė su draugu Piotru.<br>J. Stacevičius
Aktorė Gražina Baikštytė su draugu Piotru.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 28, 2012, 12:37 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:35 PM

Tame pačiame pastate jaukiai galėjo jaustis ir rūkantieji – čia įsikūrė poilsio kampelis ir cigarų krautuvėlė „Maduro“ savo klientams pristatanti ne vieną prabangaus ir kvepiančio tabako rūšį, kurių kai kurios atvežtos net iš tolimiausių pasaulio kampelių. Pasak savininko Roberto Petruičio, tai antra vieta Vilniuje, kur galima ramiai atsipalaiduoti ir parūkyti.

Restorano ir cigarų namų atidaryme dalyvavo ir būrys daugeliui atpažįstamų pramogų ir verslo pasaulio atstovų, tarp kurių - aktorė Gražina Baikštytė, astrologė Vaiva Budraitytė, verslininkės Irena Marozienė, Rasa Arlauskienė, Seimo narys Žilvinas Šilgalis ir daugelis kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.