M. Galkino antrininkas Vilniuje rašo erotines eiles

Su Rusijos laidų vedėju ir komiku Maksimu Galkinu gatvėje kartais painiojamas aktorius Povilas Šarmavičius to nesureikšmina. „Pirmą kartą, kad esu panašus į Maksimą išgirdau šešiolikos metų. Tuomet aš dar nešiojau akinius ir buvau labai panašus į jį” – juokdamasis pasakoja Povilas. Lietuvis rusų žvaigždės pėdomis neseka, bet likimas lėmė, kad jis irgi vaidina teatre. Dar rašo erotinės poezijos posmus ir žavisi moterų pasauliu.

Daugiau nuotraukų (1)

Viktorija Vosyliūtė

Sep 29, 2012, 12:07 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:54 AM

Labiausiai Povilui įsiminė tas kartas, kai jį su M. Galkinu supainiojo iš Rusijos atvykusios moteriškės: „Vieną kartą pirkau kavą ir dvi moteriškės pradėjo šnabžbėtis, kad žiūrėk - čia Galkinas”. Tiesa, panašumas į Rusijos žvaigždę nėra vienintelis jaunuolio išskirtinumas. Jis jau tampa žinomas ir literatūriniame pasaulyje, kuriame klausytojus šokiruoja nuogomis eilėmis.

- Vaidinate rusų dramos teatre. Galbūt ne tik išvaizda, bet ir vaidyba esate panašūs su Rusijos žvaigžde?

- Mūsų aktorinės faktūros yra panašios, bet vaidmenis teatre gautume skirtingus. Humoristinius gautume panašius, bet tragiški personažai būtų kitokie. Jis kitokių manierių. Nors bruožai panašūs, bet manieros mūsų skirtingos.

- Ar norėtumėte dirbti televizijoje? Pavyzdžiui, irgi vesti laidą „Kas laimės milijoną?”

- Neatsisakyčiau tokio pasiūlymo. Bet aš labiau norėčiau vesti nekomercinę laidą. Pavyzdžiui, Rytis Zemkauskas man yra vienas iš autoritetų televizijoje. Aš irgi norėčiau tokios laidos per kurią nebūtų galima ruošti maisto ar daryti ko nors kito. Kad ji įtrauktų į save.

- Minėjote, kad rašote erotinę poeziją. Apie ką jūsų eilėraščiai?

- Dažniausiai rašau erotinę poeziją. Stengiuosi nerašyti erotikos dėl erotikos. Aš stengiuosi įžvelgti aktualumą tame. Mane labai domina moters pasaulis apskritai. Man labai įdomu, kai vyras gali tokią jautrią poeziją skaityti nejautriai. Aš esu vyras ir niekada nesuvoksiu iki galo moters pasaulio. Tas nežinojimas man sukelia provokaciją.

- Kaip reaguoja publika į tokią poeziją?

- Kai skaitau poeziją, vieni salės gale juokiasi, o kiti žiauriai kritikuoja. Dažniausiai juokiasi jaunos merginos, o kritikuoja būtent tos moterys, kurioms ir rašau. Čia yra tas pats, kas paimčiau nuogą moterį, pastatyčiau ant scenos, pražergčiau kojas ir visiems rodyčiau, kas ten yra.

- Sakėte, kad jus domina moters pasaulis apskritai. Ar M. Galkino žmona Ala Pugačiova būtų tinkama mūza? Galbūt irgi ją vestumėte?

- Ala yra visos Rusijos širdis. Linkiu jai ir toliau būti Rusijos ikona. Aš turiu antrąją pusę ir ją labai myliu. Ji man yra įkvėpimo šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.