A. Valentaitei liko vienas žingsnis, ir ji – tarptautinio konkurso finalininkė (video)

Tris etapus stilistė Asta Valentaitė žengė be kluptelėjimo. Lietuvė savo grupėje ir toliau pirmauja prieš likusias tarptautinio konkurso „Martini Royal Casting“ dalyves.

Asta Valentaitė viena realiausių pretendenčių į nugalėtojos titulą "Martini Royal Casting" tarptautiniame konkurse.<br>G. Žilinskas
Asta Valentaitė viena realiausių pretendenčių į nugalėtojos titulą "Martini Royal Casting" tarptautiniame konkurse.<br>G. Žilinskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2012, 11:47 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:45 AM

Jau tris savaites socialiniame tinkle „Facebook“ vyksta balsavimas, kuriame žmonės iš viso pasaulio balsuoja už merginą, kuri, jų manymu, labiausiai verta tapti prekės ženklo „Martini“ naujuoju reklaminiu veidu. Lietuvai atstovauja mūsų šalyje gerai žinoma moteris A. Valentaitė.

Savo grupėje lietuvė laimėjo net tris etapus. Pirmą ir antrą balsavimus Asta laimėjo gana užtikrintai, tačiau trečiajame etape užvirė arši kova tarp A. Valentaitės ir rumunės Marios Batos. Paskutinėmis balsavimo valandomis į priekį išsiverždavo tiek viena, tiek kita mergina, kol galiausiai paaiškėjo, kad ir trečiąjį etapą laimėjo lietuvė.

Kai jau atrodė, kad beveik tris milijonus gyventojų turinti tauta niekaip neįveiks Rumunijos, galinčios pasigirti dvidešimčia milijonų piliečių, A. Valentaitės gerbėjai susivienijo ir įrodė, kad jie nori, jog lietuvė nugalėtų ir šitaip garsintų savo šalies vardą tarptautiniu mastu.

Iki spalio 7 dienos socialiniame tinkle „Facebook“ A. Valentaitės laukia dar vienas balsavimo etapas. Jeigu ir ketvirtajame balsavimo etape lietuvė savo grupėje užims pirmąją vietą, Asta tiesiu taikymu paklius į Milane vyksiantį „Martini Royal Casting“ finalą.

Šiuo metu prasidėjo ketvirtasis - paskutinis konkurso etapas, todėl portalo lrytas.lt skaitytojus raginame palaikyti Lietuvos atstovę ir atiduoti už ją savo balsą. BALSUOKITE ČIA!

Kviečiame aktyviai palaikyti tautietę, mat rumunai nesnaudžia ir žūtbūt siekia, kad jų atstovė laimėtų prieš A. Valentaitę. Moterys, ir prasidėjus paskutiniam balsavimo etapui, kas kelias valandas pasikeičia pirmomis antromis pozicijomis.

Iš 28 merginų konkurso bus atrinktos 7 šalių atstovės, kurios pateks į Milane vyksiantį finalą ir bandys laimėti pagrindinį prizą: 150 tūkst. eurų (517 tūkst. litų) vertės kontraktą, 12 dizainerio Christiano Louboutino batelių ir jo kurtų suknelių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.