25-erių sulaukęs šokėjas D. Meškauskas vis dar jaučiasi paaugliu

Šokėjas Deividas Meškauskas spalio 1-ąją šventė savo 25-ąjį gimtadienį. Dalyvavimas televizijos projekte „Šok su manimi“ ir nuolatinis darbas neseniai įkurtoje šokių studijoje atima beveik visą Deivido laiką, todėl didžiąsias gimtadienio linksmybes jis nukėlė į artėjantį savaitgalį.

„Gyvenimas gerėja, o aš tobulėju. Viskas taip, kaip ir turi būti. Geri dalykai ateina ne iš karto, o po truputį. Linkiu sau, kad mano gyvenime būtų kuo daugiau stabilumo. Visomis prasmėmis“, - kalbėjo D. Meškauskas.<br>R. Neverbickas
„Gyvenimas gerėja, o aš tobulėju. Viskas taip, kaip ir turi būti. Geri dalykai ateina ne iš karto, o po truputį. Linkiu sau, kad mano gyvenime būtų kuo daugiau stabilumo. Visomis prasmėmis“, - kalbėjo D. Meškauskas.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Oct 2, 2012, 10:11 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:39 AM

Su giminėmis D. Meškauskas 25-metį paminėjo jo išvakarėse. Portalui lrytas.lt Deividas sakė, kad jubiliejaus šventę visiems bičiuliams surengs savaitgalį savo artimo draugo neseniai atidarytame kokteilių bare. „Visgi, jubiliejus. Bus puiki proga ne tik paminėti mano gimtadienį, bet ir pakrikštyti naują vietą“, - nusišypsojo šokėjas.

Deividas pasakojo, kad gimtadienį su artimaisiais švenčia kiekvienais metais. Tai jam - svarbi šventė, o draugams puiki proga pabūti kartu su juo ir pasilinksminti.

Šokėjo mylimoji aktorė Ineta Stasiulytė jubiliejaus proga širdies draugą pasveikino iš pat ryto. Tačiau kuo Ineta jį pradžiugino, Deividas nenorėjo atskleisti: „Sulaukiau staigmenos“.

„Esu laimingas. Viskas kuo toliau, tuo geriau. Daugelis mano draugų ir kolegų yra vyresni, tačiau aš jaučiuosi dar labai jaunas. Kaip paauglys“, - juokėsi D. Meškauskas.

Nors Deividui dar tik 25-eri, jis jau turi kuo pasigirti: augina beveik ketverių metų sūnų Adomą, tapo gerai žinomu šokėju ir kartu su kolege Karina Jeremian Vilniuje įkūrė šokių studiją „Soul Lounge“, kurioje praleidžia didžiąją dalį dienos.

„Gyvenimas gerėja, o aš tobulėju. Viskas taip, kaip ir turi būti. Geri dalykai ateina ne iš karto, o po truputį. Linkiu sau, kad mano gyvenime būtų kuo daugiau stabilumo. Visomis prasmėmis“, - kalbėjo D. Meškauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.