Milijonieriaus žaidimai modeliui S. Mykolaitytei kelia šypseną

Gražiausias metų angelas – „The Most Beautiful Angel of the Year” – tokį grožio konkursą Monake surengęs prancūzų milijonierius Andre Hercku į renginį pakvietė ir lietuvaitę Solveigą Mykolaitytę. Modeliu dirbančiai marijampolietei vos tik nuvykus tapo aišku, kad gražuolių rinkimus laimės turtuolio mylimoji Oksana Kločkova iš Kazachstano.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė („Gyvenimo būdas”)

Oct 2, 2012, 6:40 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:11 AM

Rugpjūtį dešimt dienų Monake. Prabanga Viduržemio jūros pakrantėje ir daugybės turtingų vyrų dėmesys. Tokiu atlygiu turėjo tenkintis visos konkurso „The Most Beautiful Angel of the Year” dalyvės, nes šiose ilgakojų gražuolių varžytuvėse nugalėtoja buvo aiški iš anksto.

Niekada anksčiau gražuolių rinkimuose nedalyvavusi S. Mykolaitytė šįkart susigundė Prancūzijos turtuolio pasiūlymu.

A. Hercku Solveigą išsirinko iš maždaug 100 kitų lietuvių, norėjusių dalyvauti konkurse.

Tarp 26 konkurso dalyvių daugiausia merginų buvo iš Rytų Europos šalių ir Azijos.

Konkurso vedėjai, tarp jų buvo ir pramogų pasaulio atstovas iš Lietuvos Giedrius Masalskis, daugiausia kalbėjo rusiškai.

Todėl S. Mykolaitytė ir kai kurios kitos dalyvės ne visada suprasdavo, ko iš jų reikalaujama.

Lietuvę stebino ir tai, kad merginos buvo apgyvendintos kiekviena atskirai, tik paskutines tris dienas visos praleido viename viešbutyje.

Klube surengtas finalinis vakaras irgi nebuvo aukšto lygio: dalyvės vos keliskart pasirodė ant pakylos. Pristačiusios italų dizainerės Cinzios Scozzese maudymosi kostiumėlius ir iš Rusijos atvežtas vakarines sukneles gražuolės netrukus išgirdo nugalėtojos vardą.

„Ja tapo konkursą organizavusio milijonieriaus mylimoji Oksana iš Kazachstano. Vos atvykusios supratome, kad prancūzas konkursą surengė savo širdies draugei, kad ji be didesnio vargo galėtų džiaugtis titulu. Jie nuolat buvo kartu ir nevengė rodyti šiltų jausmų”, – nepiktai pasakojo Solveiga.

Net ir žinodama šio konkurso užkulisius lietuvė Monake puikiai pailsėjo. Susipažino su keliais garsiais fotografais, sulaukė begalės komplimentų, mėgavosi kaitria saule ir Viduržemio jūros bangomis.

„Niekuo nesiskundžiu. Kitoms merginoms buvo skaudu, kad varžytuvės vyko nesąžiningai, o man tai buvo tiktai dar viena pramoga”, – sakė prieš kelias dienas į Italiją išvykusi S. Mykolaitytė.

Solveiga modelio darbą pradėjo Marijampolės kolegijoje baigusi kultūros vadybos ir renginių organizavimo studijas. Atlikusi praktiką vienoje grožio agentūroje mergina nutarė išbandyti save kaip modelį.

Aukšta patrauklių formų šviesiaplaukė iškart sulaukė fotografų dėmesio. Netrukus jos nuotraukos puikavosi Lietuvos ir užsienio „Playboy” ir „FHM” žurnaluose.

Seksualiai atrodanti mergina daugiausia demonstruoja maudymosi kostiumėlių ir apatinių drabužių kolekcijas. Ne kartą ji tapo įvairių lietuviškų prekės ženklų reklamos veidu.

„Prieš fotoobjektyvą jaučiuosi puikiai. Smagu, kad tenka daug keliauti. Laisvai kalbu itališkai. Niujorkas, Paryžius, Milanas – miestai, kuriuose praleidžiu daugiausia laiko.

Nors fotosesijos įsimintiniausios egzotiškose šalyse, linksmiausi vakarėliai su daugybe žvaigždžių vyksta Niujorke”, – pasakojo S. Mykolaitytė.

Į Lietuvą Solveiga stengiasi grįžti kuo dažniau. Čia jos laukia mylimasis Regimantas.

Širdies draugas nepavydi, kad jai tenka vienais apatiniais pozuoti fotografams, o aplink besisukiojantys turtingi verslininkai tik ir bando užkariauti lietuvės dėmesį: „Mes pasitikime vienas kitu.”

S. Mykolaitytė žino, kad modelio darbas laikinas, todėl jau dabar kuria idėjas, kuo galėtų užsiimti po kelerių metų. Viena iš minčių – pačiai kurti apatinių drabužių ir maudymosi kostiumėlių kolekcijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.