Šokių projektą palikusi D. Martinėlė jaučiasi tūkstantį kartų geresnė nei A. Ramanauskas-Greitai

„Šiek tiek liūdna, kad iškritau. Jau spėjau priprasti prie viso to ritmo“, – portalui lrytas.lt pasakojo projektą „Šok su manimi“ šeštadienį palikusi tarptautinių ryšių specialistė Diana Martinėlė. Poroje su partneriu Aristinu Guogiu šokusi moteris prisipažįsta, kad koją jai pakišo per menkas pasiruošimas. „Neslėpsiu, mažai treniravomės. Šeštadienio šokį pradėjome mokytis ketvirtadienį. Kitos poros treniruotėms skirdavo po 5–6 valandas, o mes – iki dviejų. Nenuostabu, kad visa tai – akivaizdu. Tačiau mano grafikas buvo labai užimtas, teko kažkaip derintis“, – apie susiklosčiusią situaciją užsiminė D. Martinėlė.

Pasak Dianos Martinėlės, ji yra per daug ryški, kad būtų iškritusi pirma.<br>T. Bauras
Pasak Dianos Martinėlės, ji yra per daug ryški, kad būtų iškritusi pirma.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Oct 2, 2012, 11:14 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:35 AM

Pasak jos, apmaudu, kad per kelias savaites ji nespėjo atsiskleisti ir parodyti, ką moka geriausiai. Kita vertus, nors moteris dėl jai išsakytų komisijos narių pastabų jaučiasi patenkinta, vis dėl to kai kurie jų pasisakymai jai užkliuvo. „Jie nuolat kartodavo, kad mano pasirodymuose mažai šokio. Tokiais atvejai norėjosi paklausti ar jie matė Algio Ramanausko-Greitai šou? Juk ten tūkstantį kartų to šokio mažiau...“, – nuogąstavo ji ir išsidavė, kad už viską labiau nenorėjo iškristi pirma. – Esu per daug ryški. Be to, mane galima išnaudoti, būtų buvę skaudu taip greitai atsisveikinti.“ D. Martinėlei labiau patinka greitesni šokiai – šokių aikštelėje jai nesinori nuobodžiauti, o intensyvesnis tempas geriau išlaisvina vidinę energiją.

Paklausta, ką laiko projekto favoritais, pašnekovė nedvejodama atsakė – didžiausių jos simpatijų sulaukia daugiametis projekto dalyvis Deividas Meškauskas, tačiau besimokydama naujų judesių ji spėjo daugiau mažiau susibendrauti su visais dalyviais.

Alinančios treniruotės ir siautulingi pasirodymai ant parketo padeda ne tik pralavinti kūną bei išmokti naujus šokių žingsnelius. Dalyvavimas projekte suteikia naujų pažinčių, atkreipia visuomenės dėmesį. „Esu dėkinga prodiuseriams, kurie manimi patikėjo ir suteikė galimybę dalyvauti, – šypsojosi D. Martinėlė, tačiau ar antrą kartą sutiktų bristi į tą patį vandenį – suabejojo. – Yra du svarbiausi dalykai: geras partneris ir stipri motyvacija. Man reiktų visa tai apsvarstyti.“

Ar žavią šviesiaplaukę televizijos žiūrovai išvys kokiame nors naujame projekte kol kas dar neaišku. „Būtų įdomu dar kur nors sudalyvauti. Ko kas dar nežinau ką veiksiu, tačiau galiu patikinti, kad tikrai nedainuosiu, nes absoliučiai neturiu balso“, – apie savo ateities planus kalbėjo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.