Aktorė I. Norkutė atsikratė 14 kilogramų „susipykusi“ su savo skrandžiu

Laimingai ištekėjusi, geidžiama ir visų mylima – sėkmingą etapą išgyvenanti populiarioji teatro ir serialų aktorė bei televizijos laidų vedėja Inga Norkutė-Žvinienė nebaido savo laimės paukštės. Moteris džiaugiasi dabartiniu laikotarpiu ir neslepia, jog jai patinka dėmesys. Atvirai apie populiarumo kainą, grožio procedūras, būdus, padėjusius atsikratyti antsvorio, ir vestuves aktorė papasakojo žurnalui „Mieste“.

Prieš vestuves aktorė Inga Norkutė atsikratė 14 kilogramų.<br>Asmeninis archyvas
Prieš vestuves aktorė Inga Norkutė atsikratė 14 kilogramų.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2012, 4:54 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:31 AM

– Pastaruoju metu esate labai išgražėjusi ir sulieknėjusi. Atskleiskite savo grožio paslaptis.

– Kaip pavyko sulieknėti? Nesilaikiau jokių dietų ir pavyko. Tiesiog „susipykau“ su savo skrandžiu. Valgau tą patį, ką ir iki šiol valgiau, tačiau kur kas mažesnėmis porcijomis. Taip pat pradėjau mankštintis namuose. Beje, gegužės mėnesį gimtadienio proga dovanų gavau dviratį, kurį su didžiausiu malonumu minu. Labiausiai patinka važinėtis už miesto. Tai padeda geriau jaustis, išvengti stuburo skausmų.

– Kiek kilogramų jau numetėte?

– Atsikračiau 14 kilogramų. Nusprendžiau kažko imtis, kai vieną dieną veidrodyje pamačiau storulę. Tačiau, kaip jau minėjau, jokių dietų nesilaikiau. Tiesiog palengva pradėjau tirpdyti kilogramus. Dabar jau yra pusantrų metų, kai atidžiai seku savo mitybą.

– Neseniai vyko Jūsų vestuvės, kurios pramogų pasaulyje vadinamos bene nuoširdžiausiomis. Ar tokios šventės ir norėjote?

– Savo vestuves prisimenu kaip gražų sapną. Jos iš tiesų buvo gražios ir man labai patiko. Tačiau galiu prisipažinti, jog iki šiol galvojau, kad niekada neištekėsiu.

Smagu, kad daug žmonių gražiai atsiliepia apie mano ir vyro vestuves, tačiau girdėjau ir neigiamų atsiliepimų. Vieniems nepatiko nuometo ilgis, suknelė, puokštė. Bet tada aš pagalvojau: kokia esu laiminga, kad tiek daug žmonių mane aptarinėja (Juokiasi.). Vadinasi, rūpiu žmonėms.

Dėl vestuvių galiu drąsiai pasakyti, kad įgijau daug naudingos patirties organizuodama šventę, nes su vyru viską darėme patys. Taigi, jei kažkam reikia vestuvių planuotojos, visada kreipkitės. Konsultuoju nemokamai!

–Judu su vyru tuokėtės gandrų išskridimo dieną. Galbūt tai kažką simbolizuoja.

– Taip, tuokėmės su ta mintimi, kad gandrai išskrenda dėl to, kad kažką parneštų. Mes apie kūdikį galvojame, bet kol kas dar nesilaukiu. Kai tai atsitiks, tikrai pranešime visai Lietuvėlei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.