Kiek sveria atlikėja K. Ivanova?

Kas geriau apie grožio atradimus galėtų papasakoti už dainininkę Kristiną Ivanovą? Ji daugybę metų sukiojasi scenoje – anksčiau dainavo grupėje „YVA“, dabar merginų grupės „ŠarkA“ narė, „Mis Gracija 2011“ titulo laimėtoja, grožio studijos “Kristina” savininkė. Moteris atskleidžia savo verslo filosofiją, ką valgo pusryčiams, kokią pudrą naudoja ir kuo kvepinasi.

"Visos moterys yra nuostabios, reikia tik mylėti save, leisti šiek tiek save palepinti, tada bus puiki nuotaika ir savijauta, net nepajusite kaip jūsų veide atsiras šypsena. Juk visos žinome, kad komplimentas turi kainą", - sako K. Ivanova.<br>R. Neverbickas
"Visos moterys yra nuostabios, reikia tik mylėti save, leisti šiek tiek save palepinti, tada bus puiki nuotaika ir savijauta, net nepajusite kaip jūsų veide atsiras šypsena. Juk visos žinome, kad komplimentas turi kainą", - sako K. Ivanova.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

Genutė Žalienė

Oct 3, 2012, 1:11 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:39 AM

- Pati namuose jau nebesišukuojate?

- 9 metai sceninės patirties vis gi turi savo privalumų. Koncertams ir įvairioms progoms dažniausiai tvarkausi pati, tačiau nevengiu, kad mane sutvarkytų merginos mano grožio studijoje, man ypač patinka įvairūs pynimai kurių pasidaryti pati dar vis neišmokau.

- Pradėti verslą – nelengva. Jį išlaikyti – dar sunkiau. Kaip laikosi jūsų grožio studija “Kristina”?

- Puikiai, nors tik pusmetis gyvuoja, bet džiaugiamės didėjančiu mūsų klientų ratu. Mano, kaip direktorės, pareigos visą šį ūkį suvaldyti ir sudėlioti darbus taip, kad jie sėkmingai vyktų. Kadangi didžiąją savo laiko dalį praleidžiu studijoje man nesunku visą sistemą perprasti ir tobulinti.

- Kaip pakito jūsų ritmas po savo bendrovės sukūrimo?

- Dabar nuo ryto iki vakaro dirbu čia, grožio studijoje „Kristina“, o nuo vakaro iki ryto – koncertuojame su projektu „ŠarkA“.

- Kas jums svarbiau, grupės veikla ar grožio salono?

- Tiesą sakant, labai džiaugiuosi, kad kol kas man puikia sekasi derinti abi šias veiklas. Grožio pasaulis man nėra visiškai nauja sritis, ji labai artima scenos gyvenimui. Kuo turiu daugiau veiklos. tuo gyventi darosi įdomiau. Kitaip gyventi tikriausiai aš net ir negalėčiau. Man būtų nuobodu, jei mano gyvenime prasidėtų rutina ir trūktų darbo. Aš įpratus visą laiką kažko mokytis, siekti, nuolat tobulėti.

- Kokia jūsų grožio salono filosofija?

- Daug kas klausė, kodėl studija ne centre, ne senamiestyje, o miesto pakraštyje, Perkūnkiemyje. Mūsų mintis tokia ir buvo - studija jaunoms šeimoms, žmonėms, kurie ten ir gyvena. Norėjome profesionalias paslaugas pateikti už prieinamą kainą. Klientai į mūsų grožio studiją neturi važiuoti pusvalandį, jie gali kone su šlepetėmis atkeliauti tiesiai iš namų. Interjerą kūrėme tokį, kad žmogus čia jaustųsi kaip namuose.

- Žmonės – sėkmės raktas, pagal ką rinkotės darbuotojus?

- Kvalifikuoti darbuotojai ir yra sėkmingo verslo paslaptis. Sunkiausia dalis - profesionalios komandos suformavimas. Iš savo patirties gerai žinau, ko moterys tikisi iš grožio specialistų, todėl pagrindinis tikslas buvo suformuoti stiprią ir kūrybingą komandą. Svarbiausias rodiklis atrenkant darbuotoją, tai jo įgytos žinios ir nuolatinis noras tobulėti.

- Kaip manote, ar ryšiai, žinomumas padeda privilioti klientūrą?

- Žinoma, populiarumas labai padeda, bet padeda tik pačioje pradžioje – reklamuoti, pranešti apie save. Tačiau vien tai, kad studija priklauso man, žinomai atlikėjai, klientų tikrai neišlaikys – reikia dar ir kokybiškai bei atsakingai dirbti. Man smagu, kad praėjo tik keletas mėnesių, o jau atsirado savas klientų ratas - žmonės džiaugiasi atradę mus, dažnai sulaukiame komplimentų ir tai yra pati didžiausia dovana mums.

- Ar pati sugebėtumėte apkirpti klientę ar padaryti jai manikiūrą?

- Vadovaujuosi taisykle, kad žmogus turi daryti tai ką geriausiai sugeba.

- Kokius kosmetikos produktus renkatės pati?

- Kadangi esu scenos žmogus kosmetikos tenka įsigyti įvairiausios. Neįsivaizduoju savęs be “Chanel” pudros, “Loreal” kremų, "Smashbox" ir "Dior" kosmetikos.

- Mėgstamiausias akių tušas?

- Esu ištikima “Loreal Million Lashes”.

- Kokius kvepalus mėgstate?

- Patys mano mėgstamiausi kvepalai “Thierry Mugler Womanity”, taip pat esu ištikima klasikai: “Chanel Chance”, “Chanel Coco Mademoiselle”, kurie puikiai tinka vakarui.

- Ar galima jus gatvėje pamatyti be makiažo?

- Dienai renkuosi veido kremą, akių tušą ir lūpų balzamą, o laisvalaikio metu pakanka tik dieninio kremo.

- Ką manote apie pridėtines blakstienas, plaukus, ar tokius turite pati?

- Aš manau jau praėjo pridėtinių plaukų mada. Šiuo periodu daug labiau vertinamas natūralus grožis, aš pasisakau už tai. Pridėtinės blakstienos, perukai, pridėtinės kasos, ryškus makiažas - visa tai yra naudojama ne gyvenime, o scenoje. Scenos žmonės tikrai naudoja įvairias priemones, tam scena ir yra duota.

- Ką manote apie grožio injekcijas, ar kada teko bandyti?

- Esu jauna moteris, kol kas užtenka apsilankymų pas kosmetologą paprastoms procedūroms, tokioms, kaip veido valymas, kūno ar veido masažas.

- Koks jūsų ūgis ir kiek sveriate?

- 172 cm., 53 kg.

- Jūsų įprastas dienos mitybos racionas?

- Kavos puodelis ir sūrelis su aguonomis arba keturių grūdų košė pagardinta kepintais svogūnais ir morkomis, arba salotų lėkštė su kalakutiena, ar puodelis arbatos su sausainiu ir saldainiu.

- Didžiausias jūsų grožio atradimas?

- Optimizmas ir šypsena.

- Palinkėjimas moterims, norinčioms būti gražioms.

- Visos moterys yra nuostabios, reikia tik mylėti save, leisti šiek tiek save palepinti, tada bus puiki nuotaika ir savijauta, net nepajusite kaip jūsų veide atsiras šypsena. Juk visos žinome, kad komplimentas turi kainą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.