Su dukros mama susižadėjęs boksininkas E. Petrauskas vestuvių datos kol kas neatskleidžia

Olimpinės bronzos laimėtojas, boksininkas Evaldas Petrauskas mieliau kalba apie sportinius pasiekimus negu apie asmeninį gyvenimą. Vakar vakare socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbęs apie sužadėtuves su dukros Gustės mama Dovile Zelbaitė boksininkas portalui lrytas.lt sakė, kad visai nenori atvirauti apie savo mylimąją.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Oct 4, 2012, 5:03 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:45 AM

„Tiesa, kad mes su Dovile susitaikėme ir susižadėjome. Tačiau šiuo metu mažiausiai noriu, kad apie tai būtų rašoma. Nenoriu sulaukti įvairių vertinimų ir komentarų“, - portalui lrytas.lt sakė Londono olimpinių žaidynių prizininkas.

E. Petrauskas pasakojo, kad iš Šilutės kilusi sužadėtinė šiuo metu su dukra gyvena Airijoje. Paklaustas, ar vestuves žada kelti greitu metu, Evaldas tikslios datos atskleisti nepanoro. „Tuoj lekiu į treniruotę, todėl labai atsiprašau, bet šia tema kalbėti nenoriu“, - atsiprašė Evaldas.

Sportininkas laidai „Nuo.. iki“ prieš kurį laiką pasakojo, kad jis nekantriai laukia akimirkos, kai į Lietuvą su mama parskris jo dukra. Jaunas tėvas jau yra nupirkęs mažylei dovanų. „Labai noriu pamatyti savo mergaitę. Nemačiau jos visą pusmetį, — jaudindamasis pasakojo Evaldas, su dukra ketinantis praleisti dvi savaites. — Man pasakojo, kad kai boksavausi su italu, Gustė pradėjo šaukti ir džiaugtis kartu su visais. Visi sako, kad ji labai į mane panaši.“   

Evaldas teigia galintis auginti savo vaiką kad ir vienas: „Viską padaryčiau, nes viską moku. Ir labai myliu vaikus.“ Sportininkas apgailestavo, kad negalėjo matyti savo dukters gimimo, — ji gimė Airijoje. Kūdikį jis pamatė tik po savaitės. „Ji gimė tik 2,7 kg — buvo tokia mažytė, atrodė kaip lėlytė, bijojau ją net paimti, — jausmingai pasakoja boksininkas, kurio rankos labiau pratusios ne prie švelnumo, o prie šiurkščių smūgių. — Paskui įsidrąsinau, pakėliau ją, buvo nuostabus jausmas.“ 

Evaldas parodo dar vieną brangų daiktą — echoskopu darytą dar motinos įsčiose esančios dukters nuotrauką. Į ją žiūrėdamas vaikinas ilgai nieko nesuprato, kol pamažu išryškėjo kūdikio kojytės. Evaldas apgailestauja, kad dukters negali matyti kiekvieną dieną. „Bandysiu padaryti taip, kad būčiau su dukra dažniau, o gal net ir visą laiką, — laimingais gyvenimo pokyčiais tiki sportininkas. — Kai ji atvyks, būsiu pats laimingiausias žmogus pasaulyje. Pakelsiu ją ant vienos rankos delno ir nešiosiu visur visur.“ 

E. Petrauskas prieš kelias dienas grįžo iš savaitę trukusios UNICEF misijos Siera Leonėje. Ten jis kartu su kitais misijos dalyviais  domėjosi, kaip gyvena šios skurdžios Vakarų Afrikos šalies vaikai. Lietuvis išvydęs šiurpus vaizdus neslėpė susijaudinimo.

„Šiandien ryte man pasakė, kad berniukas, kurį vakar lankėme ligoninėje, mirė. Daugiau nerodykite man šių vaikų. Negaliu. Sunku. Jie nieko neturi. Namuose skylės, jie neturi normalaus maisto. Nieko neturi“, - savo dienoraštyje iš Sieros Leonės rašė Evaldas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.