A. Valentaitė pateko į Milane vyksiantį tarptautinio konkurso superfinalą

Stilistė Asta Valentaitė po keturias savaites trukusios kovos “Martini Royal Casting” tarptautinėje atrankoje laimėjo pirmą vietą savo grupėje ir pateko į superfinalą.

A. Valentaitė kraunasi lagaminus į Milaną. Lietuvė bandys laimėti tarptautinį "Martini Royal Casting" konkursą.<br>T. Bauras
A. Valentaitė kraunasi lagaminus į Milaną. Lietuvė bandys laimėti tarptautinį "Martini Royal Casting" konkursą.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2012, 8:20 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:01 AM

Jau rytoj lietuvė skrenda į Milaną, nes būtent ten ir vyks šio konkurso superfinalas, kuriame Asta susikaus dėl pagrindinio prizo su dar šešiomis merginomis iš kitų šalių.

Tarptautinė komisija išrinks tą vienintelę, kuri taps naujuoju “Martini” prekės ženklo veidu ir laimės dvylika prancūzų dizainerio Christiano Louboutino batelių ir suknelių.

Paskutinėmis valandomis lietuvę buvo aplenkusi Rumunijos atstovė, tačiau popiet lietuvės gerbėjai sujudo ir atidavė savo balsą už A. Valentaitę.

Asta neslėpė džiaugsmo, kad tautiečiai už ją aktyviai balsavo socialiniame tinkle “Facebook” vykusiame balsavime.

“Valiooo!!! Pagaliau baigėsi Martini Royale Casting balsavimas! Jūsų visų dėka aš patekau į galutinį finalą Milane!!! Ypač esu dėkinga už tokį aktyvų palaikymą paskutinėmis balsavimo valandomis, nors buvo labai nelengva... Tai Mūsų Visų pergalė!!! Jau rytoj išskrendu į Milaną. Visi kartu atšvesime, kai grįšiu!!!”, - socialinio tinklapio paskyroje užsirašė Asta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo