Prancūziškų porų aistra nematuojama ūgio centimetrais

Ūgis meilei – ne kliūtis. Taip tikina poros, išdrįsusios sulaužyti stereotipą, esą vyro gyvenimo palydovė turėtų būti už jį žemesnė moteris. Stipriosios lyties atstovai kaip susitarę tvirtina, kad šalia aukštesnės damos ne tik nesijaučia nepatogiai, priešingai – įžvelgia pranašumą prieš kitus. Juk daugelis iš tolo pastebi jų žavią ilgakoję mylimąją.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė ("Gyvenimo būdas")

Oct 8, 2012, 8:20 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:01 AM

Dėmesys moterims būtinas lyg oras. Retas nepastebės gatve žygiuojančios vadinamosios prancūziškos poros, kai moteris aukštesnė už vyrą.

Iš Klaipėdos kilęs dainininkas Deividas Norvilas (32 m.) – bene garsiausias Lietuvos pramogų pasaulio žemaūgis.

162 centimetrų ūgio atlikėjas priprato, kad daugelis nuolat aptarinėja jo ūgį. Deiviui tai – nė motais.

Negana to, praėjusį šeštadienį jis prisiekė amžiną meilę modeliui, tituluotai gražuolei Renatai Voitechovskajai (33 m.).

„Negaliu pasakyti, kad jaučiu silpnybę aukštesnėms moterims. Kad pamilau 12 centimetrų už save aukštesnę moterį, tik atsitiktinumas. Specialiai tokios neieškojau, bet šalia Renatos jaučiuosi puikiai”, – tikino Deivis.

Mados pasaulyje besisukantis dizaineris Aleksandras Pogrebnojus (44 m.) bene visada apsuptas aukštų moterų – tiek darbe, tiek namuose.

Vedęs manekenę Moniką Račiūnaitę-Pogrebnoję (23 m.) ir su ja susilaukęs sūnaus Mykolo dizaineris tik nusijuokia paklaustas, ar nesijaučia blogai būdamas žemesnis už 182 centimetrų ūgio žmoną: „Tai dar geriau!”

Aleksandras stebisi, kaip porų santykiai gali būti matuojami centimetrais. Drabužių kūrėjas niekada nekompleksavo, kad mylimoji ūgiu pranašesnė už jį.

„Jaučiuosi puikiai, nors Monika avėdama aukštakulnius visa galva aukštesnė už mane. Na, ir kas? Tikrai neprašau jos autis tik žemakulnius batelius, kad ūgio skirtumas nebūtų toks ryškus.

Apskritai nesuprantu, kaip galima mylimam žmogui priekaištauti dėl ūgio ar svorio. Esu laimingas, kad šalia manęs graži, protinga ir aukšta moteris”, – kalbėjo A.Pogrebnojus.

Lietuvos moterų krepšinio rinktinės puolėja Eglė Šulčiūtė-Gecevičienė (27 m.), ieškodama to vienintelio, niekada nesidairė tik į aukštaūgius.

Praėjusią vasarą ištekėjusi už krepšininko Martyno Gecevičiaus brolio Marijaus (29 m.) ji visai nesirūpino, kad šis už ją žemesnis.

191 centimetro ūgio Eglė pašaipų sulaukdavo nebent paauglystėje, kai mokėsi vienoje Marijampolės mokyklų. Persikėlus į Vilnių viskas pasikeitė.

„Sostinėje visi buvo peraugę, – juokėsi krepšininkė. – Marijus už mane keliais centimetrais žemesnis, tačiau dėl to nesukame galvos.

Kai žmogų myli, ūgis rūpi mažiausiai. Vyras nuolat prašo manęs kuo dažniau avėti aukštakulnius, tačiau aš pati ne itin mėgstu jais puoštis.”

Prieš trejus metus susituokę bendrovės „Du broliai” bendraturtis Andrius Jankauskas (35 m.) ir manekenė Vaiva Kunstmonaitė-Jankauskienė (26 m.) niekada nekreipė dėmesio į tai, kad moteris jų šeimoje yra aukštesnė už vyrą.

Vaiva net neketina savo mėgstamų batelių aukštais kulnais paslėpti tolimiausiame spintos kampelyje ir avėti tik balerinų stiliaus batelius.

Kaip ir dizainerė Ramunė Piekautautė (42 m.). Drabužių kūrėja lankydamasi mados renginiuose su sužadėtiniu verslininku Kęstučiu Verslovu (47 m.) beveik visada avi aukštakulnius.

Ir jai visai nesvarbu, kad šitaip tik dar labiau išryškėja jos ir mylimojo ūgio skirtumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.