Į Milaną atvykusios A. Valentaitės laukė prašmatnūs apartamentai, vakarienė ir fotosesijos

Specialiai lrytas.lt, Milanas

Asta su kitomis finalo dalyvėmis.<br>B. Jurevičiūtė
Asta su kitomis finalo dalyvėmis.<br>B. Jurevičiūtė
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2012-10-10 13:37, atnaujinta 2018-03-16 05:25

Stilistė Asta Valentaitė pirmadienio vakarą atskrido į Milaną, kuriame vyks tarptautinės atrankos „Martini Royal Casting“ superfinalas. Lietuvė savo žavesiu bandys nurungti šešias merginas iš kitų Europos šalių ir tapti naujuoju „Martini“ prekės ženklo veidu.

Po kelias valandas trukusios kelionės lėktuvu Milano oro uoste Astą pasitiko konkurso organizatorių pasamdytas vairuotojas. Jis lietuvę ir Portugalijos atstovę Fernandą nuvežė į prabangų „Bulgari“ viešbutį, kuriame apsistojo ir likusios konkurso dalyvės. Pirmąjį vakarą šiame viešbutyje merginoms buvo paruošta prašmatni vakarienė. Kiek vėliau jos supažindintos su tarptautinės atrankos programa.

Antrą viešnagės dieną iš pat ankstyvo ryto A. Valentaitė sėdo į stilisto kėdę. Profesionalus šukuosenų meistras pasirūpino lietuvės plaukais, o vizažistas - makiažu.

Po kelių valandų ruošimo Asta su kitomis dalyvėmis autobusu išvyko į už 160 kilometrų nuo Milano esantį Pesionės miestelį. Ten merginos aplankė „Martini“ gamyklą ir muziejų. Rūmus primenančiame "Martini" muziejuje pietų metu merginos skanavo itališkus patiekalus: lazaniją, keptus artišokus, aštunkojų ir jautienos karpačio. Vėliau dalyvės klausėsi "Martini" istorijos, susipažino su jo gamyba ir sudėtinėmis dalimis.

Visur paskui gražuoles sekiojo filmavimo kameros, fotografai.

Tos pačios dienos vakarą visoms dalyvėms buvo surengta profesionali fotosesija. 

Nors dangus buvo apsiniaukęs, o saulės spinduliai pasirodydavo tik kartais, Milane ruduo vos juntamas. A. Valentaitė ir kitos konkurso dalyvės buvo pakilios nuotaikos. Tiesa, jaudulys taip pat buvo juntamas, o kiekvieną merginų žingsnį lydėjo konkurso organizatoriai, kurie rūpinosi, kad šioms nieko netrūktų.

Antradienio vakarą merginų laukė vakarienė ir paskutinis pabendravimas su "Martini" atstovais bei svarbiais žmonėmis.

Asta lrytas.lt pasakojo, jog po kelionės jaučiasi pavargusi, tačiau jėgų turi.

"Jaučiu plūstantį adrenaliną, todėl po ilgų kelionių, interviu, fotosesijų jaučiuosi labai gerai", - tikino ji.

A. Valentaitei geros nuotaikos negadina ir konkurencija. Anot jos, konkurencijos tiesiog nesijaučia.

Spalio 16 dieną bus paskelbta šios atrankos laimėtoja, kuriai atiteks pagrindinis prizas: 150 tūkst. eurų (517 tūkst. litų) vertės kontraktas, 12 dizainerio Christiano Louboutino batelių ir jo kurtų suknelių. Dėl naujojo „Martini“ veido, be lietuvės, dar varžosi merginos iš Ispanijos, Portugalijos, Estijos, Gruzijos, Rumunijos ir Kazachstano.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.