Milane įvyko „Martini Royal Casting” superfinalas - A. Valentaitė dar laukia komisijos sprendimo

Specialiai lrytas.lt, Milanas

"Martini" terasa Milane.<br>B. Jurevičiūtė
"Martini" terasa Milane.<br>B. Jurevičiūtė
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Oct 10, 2012, 8:13 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:06 AM

Kelias dienas Milane bendravusi su tarptautinės atrankos „Martini Royal Casting“ finalininkėmis Asta Valentaitė Milane stojo prieš komisiją, kuri spręs, ar lietuvė taps naujuoju „Martini“ prekės ženklo reklamos veidu.

Tris dienas Asta ir likusios šešios merginos iš kitų Europos šalių bendravo su tarptautinės atrankos organizatoriais, kurie akylai stebėjo, kaip merginos elgiasi aplinkoje, kaip bendrauja ir kaip sugeba atsipalaiduoti prieš fotokameras.

Trečiadienio popietę A. Valentaitė, rumunė Maria Bata, ispanė Barbara Gonzalez, portugalė Fernanda Carvalho, kazachė Anastassiya Tarrasova, estė Helen Adamson ir gruzinė Mariam Kublashvili susirinko į priešais katedrą esančią „Martini“ terasą, iš kurios atsiveria nuostabi Milano panorama.

„Martini“ terasoje visos merginos dar kartą stojo prieš fotoobjektyvą ir filmavimo kameras. Vertinimo komisija stengiasi su kiekviena mergina pabendrauti atskirai, prieš galutinai nuspręsdami, kuri iš jų taps nugalėtoja. Komisija žada šiandien sutarti, kuri dalyvė taps naujuoju „Martini" prekės ženklo reklamos veidu, tačiau apie savo sprendimą praneš tik spalio 16 dieną. Nugalėtoją paskelbs „Martini“ prekės ženklo direktorius Arnaud Meyselle, kuris su merginomis susipažino prieš kelis mėnesius Ibisos saloje.

Komisiją, be A. Meyselle, sudarė dizaineris Christianas Louboutinas, praėjusių metų „Martini Kisser Casting“ atrankos laimėtojas italas Yuri Buzzi ir internetinės parduotuvės MyWardrobe.com savininkė Sarah Curran.

A. Valentaitė portalui lrytas.lt sakė, kad ir nelaimėjusi pagrindinio prizo, jausis nugalėtoja. „Patekimas tarp septynių geriausių taip pat yra pasiekimas. Džiaugiuosi, kad turėjau galimybę dalyvauti tokiame renginyje. Niekada anksčiau nieko panašaus nebuvau patyrusi, nes nesu dalyvavusi jokiose varžytuvėse. Tai man – smagi patirtis“, - kalbėjo Asta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.