R. Martens: „Gyvenu čia ir dabar: pilna koja, geros nuotaikos”

Viešbučio „Mabre Residence Hotel“ ir restorano „Steakhouse Hazzienda“ verslo konsultantė Rasa Martens teigia, kad sėkmės paslaptis – darbas, mokymasis, tikėjimas žmonėmis ir gera nuotaika, padedanti nepasiduoti ištikus sunkumams. Pasak jos, sėkmei svarbu ir asmeninis įvaizdis, tad rinkdamasi aprangą ji visada vadovaujasi trimis pagrindiniais principais: aiškios formos, elegancija ir subtilumas. Tiesa, naujojo „Magic“ žurnalo fotosesijoje ji, kartu su kitomis sėkmingomis moterimis, prisistatė neįprastu įvaizdžiu.

Rasa Martens teigia, kad sėkmės paslaptis – darbas, mokymasis, tikėjimas žmonėmis ir gera nuotaika, padedanti nepasiduoti ištikus sunkumams.<br>Organizatorių nuotr.
Rasa Martens teigia, kad sėkmės paslaptis – darbas, mokymasis, tikėjimas žmonėmis ir gera nuotaika, padedanti nepasiduoti ištikus sunkumams.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2012, 2:33 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:21 AM

„Mano stilius – sportiškai elegantiškas, – sako verslininkė. – Man labai patinka džinsai, tačiau prie jų derinu ne megztinius, bet biznio švarkelius, elegantiškus marškinėlius. Itin mėgstu juodą spalvą, kuri puikiai tinka ir biure, ir vakaro metu. Tačiau šią spalvą paįvairinu aksesuarais: kaklo papuošalais, skarelėmis, rankine…“. Moteris pabrėžia, kad rinkdamasi aprangą, ji didžiausią dėmesį skiria drabužių universalumui: jie turi būti patogūs, kokybiškų audinių, nevaržantys judesių ir suteikiantys pasitikėjimo.

R. Martens pastebi, jog Lietuvos moterims kartais trūksta pasitikėjimo savimi – tiek elgsenoje, tiek aprangoje – jos nelabai mėgsta eksperimentuoti. Vis dėlto, pripažįsta verslininkė, lietuvaitės stengiasi būti gražios, rūpinasi savimi, taip pat siekia išsilavinimo. „Išskirtinė Lietuvos moterų savybė – jos yra labai įvairiapusiškos ir gana stiprios, stabilios, todėl joms sekasi ir versle,“ – įsitikinusi R. Martens.

Verslininkė labiausiai žavisi šalia jos esančiomis moterimis – mama ir močiute. „Pasaulyje savo darbais ir stiliumi mane žavi Jordanijos karalienė Ranja, dainininkė Madona, taip pat – jau mirusi Monako kunigaikštienė Grace Patricia Kelly“, – sako R. Martens. Sėkmingą moterį labiausiai žavinčios žmogaus savybės yra patikimumas, nuoširdumas, noras ir gebėjimas dirbti bei subtilus humoro jausmas: „Man tik nepatinka juodas humoras – visada svarbu neperžengti ribos, kai humoras virsta patyčiomis.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.