Kauno ponios sugužėjo į naujos grožio klinikos atidarymo šventę

Kaune ketvirtadienio vakarą duris atvėrė dar viena grožio oazė. Į jos atidarymą susirinko didelis būrys Kauno ponių ir jų palydovai. Erdvi nauja RJ grožio klinika įsikūrė daugeliui kauniečių žinomame įmonės „Ortopedijos technika“ pastato pirmame aukšte, prie kurio šventinį vakarą buvo pastatyta balta gėlėmis puošta palapinė kviestiniams svečiams.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2012-10-12 14:54, atnaujinta 2018-03-16 04:03

Atidarymo vakarėlį organizavo ir laikui nepavaldžias moteris į jį kvietė stilistas Mantas Petruškevičius. Renginyje apsilankė modelių agentūros „Modilina“ savininkė Jolanta Sadauskienė, verslininkės Rita Kazlauskienė, Aušra ir Rasa Povilaitienės, Gintarė Meiluvienė, odontologė Asta Dambrauskienė su draugu verslininku Gintautu Dainiu, verslininkas Domas Mašalas, advokatė Raimonda Kazlauskienė, dizainerė Inga Petrikaitė, medicinos mokslų daktarė Daiva Janulaitytė-Giunter. Apžiūrėti naujo grožio centro atvyko ir ne vienas kitose Kauno grožio klinikose dirbantis plastikos specialistas. Tarp jų buvo Vygintas Kaikaris, Kęstutis Maslauskas, Gintaras Papečkys, Jonas Staikūnas.

RJ grožio klinikos įkūrėjos — dvi ambicingos draugės ir bendraturtės Renata Zaleckienė ir Jovita Mažeikienė tikino, jog po vienu stogu tokios gausybės grožio bei medicinos paslaugų Kaune ligi šiol nebuvo.

„Nenorėjome būti tokios, kaip visi. Vadovavomės Coco Chanel posakiu: „Jei norite būti nepakeičiama, būkite įvairi“, — sakė kaunietės.

Moterys grožio srityje nėra naujokės, sukurti verslą paskatino asmeninė jų patirtis. Daug keliavusios ir ne vieną parodą aplankiusios moterys savo grožio klinikai atrinko tai, kas geriausia. Steigdamos kliniką moterys ieškojo tik geriausių savo srities specialistų. Ir jų surado. „Nuo šiol kauniečiams nereikės važinėti į Vilnių pas žinomą stilistą Kęstą Rimdžių. Ne pirmus metus pati esu jo klientė ir žinau, kaip nepatogu kaskart važiuoti 100 kilometrų dėl kirpimo ar šukuosenos.

Labai smagu, kad Kęstas bent kartą per mėnesį sutiko teikti stilisto paslaugas mūsų klinikoje“, — pasakojo R. Zaleckienė.

Veiklioms moterims pavyko susitarti ir su garsiu Holivudo plastikos chirurgu Rimtautu Marcinkevičiumi, kuris Jungtinėse Amerikos Valstijose žinomas kaip Rimtas Marcinkus. Jo klientų sąraše — daugybė pasaulinio garso įžymybių pavardžių.

Medikas į RJ grožio kliniką atvyks keletą kartų per metus. Jis konsultuos, atliks plastines operacijas ir kitas grožio procedūras.

Be šių specialistų, klinikoje dirbs daugybė kitų savo srities žinovų. Kauno klinikoje įdiegta naujausia garsių pasaulio gamintojų įranga. „Vieša paslaptis, kad rinka prikimšta įvairios neaiškios kilmės grožio produktų ir įrangos. Todėl nutarėme, kad gerbdamos save ir klientus  negalime neatsakingai siūlyti nė paprasčiausios procedūros. Sprendimas buvo tvirtas — mums ir mūsų klientams reikia to, kas pasaulyje sukurta geriausio“, — kalbėjo kaunietės.

Jų įsigytas pasaulinio lazerių gamintojo lyderio — „Alma Lazers“ kompanijos plaukų šalinimo prietaisas „Soprano xli“ — vienintelis Lietuvoje. Verslininkės jį išbandė Izraelyje, kur įrenginys gaminamas.

Prancūzų kompanijos „LPG systems S.A.“ kompanijos šūkis — „Perkelkite savo SPA į kitą dimensiją“. Veido ir kūno tobulinimo prietaisu „Cellu M6 Integral“, kurį įsigijo RJ grožio klinika, savo klientus džiugina „Four Seasons“, „Marriott“ viešbučiuose įkurti SPA centrai. Klinikoje bus atliekami įvairūs masažai, veiks infraraudonųjų spindulių pirtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.