Televizijoje įsiplieskusi meilės kibirkštis žinomus žmones veda prie altoriaus

Aktoriai Mantas Stonkus (25 m.) ir Indrė Stonkuvienė (26 m.) susipažino dirbdami kanale „MTV Lietuva“. „Darbu toje televizijoje nebuvau labai patenkintas. Tačiau visą gyvenimą būsiu dėkingas TV kanalui, kuriame sutikau Indrę“, — sako aktorius, šiuo metu vaidinantis „Dviračio šou“ (LNK).

Aktoriai Mantas Stonkus (25 m.) ir Indrė Stonkuvienė (26 m.) susipažino dirbdami kanale „MTV Lietuva“.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Aktoriai Mantas Stonkus (25 m.) ir Indrė Stonkuvienė (26 m.) susipažino dirbdami kanale „MTV Lietuva“.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė („TV antena“)

Oct 14, 2012, 4:11 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:05 AM

O štai dainininkui Algirdui Grudinskui-Grūdui (27 m.) iki šiol skaudu prisiminti nelaimingą meilę, kuri jį prieš kelerius metus buvo užklupusi LNK realybės šou „Kelias į žvaigždes“.

Atlikėja Ingrida Kazlauskaitė (28 m.) neslepia savo simpatijų Ovidijui Andriekui (27 m.), su kuriuo dalyvauja LNK konkurse „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“.

Šie pramogų verslo atstovai „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Negaliu tylėti“ atvirai pasakojo apie užklupusius jausmus.

Vienas kitam nepatiko

Kai prieš keletą metų M.Stonkus televizijoje „MTV Lietuva“ pradėjo vesti laidą „Most Wanted“ (angl. — trokštamiausias), Indrė čia jau dirbo.

Šiuo metu dviejų mėnesių dukterį Ceciliją auginanti pora prisiminė, kad iš pradžių jie vienas kitam nepatiko.

„Pasikėlęs erelis“, — tokia mintis toptelėjo į galvą Indrei išvydus Mantą.

„Nusileidau, suskleidžiau sparnus ir pamačiau prisirpusią šviesiaplaukę, efektingą merginą, — prisiminė M.Stonkus. — Ji buvo elegantiška, bet kalbėjo labai garsiai ir visus kritikavo. Žodžiu, ji manęs tikrai nesužavėjo.“

„Sakoma, neapykantą ir meilę skiria vienas žingsnis. O mūsų atveju tai buvo vos pusė žingsnelio“, — kalbėjo I.Stonkuvienė.

Tarnybinis romanas

Netrukus tarp Manto ir Indrės įsižiebė šilti jausmai. „Tai buvo tarnybinis romanas. Jis negalėjo neįsižiebti. Juk susitiko du jauni žmonės. Tiesa, vienas gražus, kitas — nelabai“, — „Negaliu tylėti“ studijoje juokėsi Mantas.

„Kai su žmogumi tiek daug laiko praleidi kartu toje pačioje vietoje, nori nenori, jis tau krinta į akį. Juk mes buvome tokie jauni“, — nusišypsojo ir Indrė.

„Vadinasi, tarnybiniai romanai pateisinami tik jaunystėje?“ — sukluso laidos vedėja Asta Dudurytė.

„Pateisinami tie romanai, kurie neardo šeimų, — surimtėjo M.Stonkus. — Jei žmogus visą gyvenimą siekė karjeros, neturėjo laiko šeimai ir būdamas jau solidaus amžiaus vieną dieną įsimylėjo gražią direktorę ar vadybininkę, kuri taip pat neturi nei vyro, nei vaikų, tai puiku.“

Slapstėsi nuo bendradarbių

Kurį laiką apie šiltus Indrės ir Manto jausmus kolegos nieko neįtarė, tačiau kartą meiliai burkuojančius pastebėjo gatvėje.

„Kam reikėjo slapstytis? Gal abejojote savo jausmais?“ — paklausė laidos „Negaliu tylėti“ vedėja.

„Neabejojome. Bet gražius savo jausmus laikėme užrakintus dėžutėje, nuo kurios raktą turėjome tik mes, — poetiškai prabilo M.Stonkus. — Žmonės teisingai daro, kad nuo bendradarbių slepia savo jausmus. Juk net karšta meilė vieną dieną gali užgesti.

Man dabar lengva kalbėti, tačiau racionalumo net jausmų srityje labai reikia.“

Liko vien skausmas

Dainininkas A.Grudinskas-Grūdas jausmus, įsiplieskusius TV projekto metu, prisimena su skausmu.

„Meilė trenkė smarkiai. Labai skaudėjo, — atsiduso dainininkas. — Kol sieloje saldu, kol puoselėji gražius jausmus, negalvoji, kad viskas baigsis. Nemąstai, kaip skaudės, kai teks išsiskirti.“

Prieš keletą metų dalyvaudamas muzikiniame realybės šou „Kelias į žvaigždes“ Grūdas prieš kameras neslėpė simpatijos kitai projekto dalyvei Simonai Čėsnaitei.

Mergina tuo metu turėjo vaikiną, todėl Grūdas suprato, kad jų santykiai neturi ateities.

„Mes tyliai gražiai bendravome, truputį bučiavomės. Ilgai buvome uždaryti vienoje patalpoje, todėl hormonai ėmė tiesiog per ausis trykšti.

Mums kartu buvo labai gera. Bridome į tas jausmų džiungles ir pasiklydome. Staiga supratome, kad nebežinome, kaip elgtis toliau“, — prisiminė Grūdas.

Vaikinas prisipažino iš tos istorijos pasimokęs ir daugiau stačia galva į meilės nuotykius nebeneriantis.

Pamilo šokių trenerę

Šiuo metu dainininkas dirba spaustuvėje. Nors ten taip pat yra simpatiškų kolegių, su jomis vaikinas bendrauja tik draugiškai.

Laidoje „Negaliu tylėti“ Grūdas pirmą kartą viešai prisipažino, kad jo širdis yra nelaisva.

Jau pusę metų dainininkas artimai bendrauja su iš Šiaulių kilusia zumbos (aerobikos ir šokių mišinys) trenere Justina Barkauskaite.

„Justina — labai mielas žmogus. Ji myli mane, o aš — ją. Menininkai dažniausiai pamilsta menininkus. Justina man pataria, kaip judėti scenoje. Aš jai taip pat galiu pamėtėti idėjų“, — džiaugėsi Grūdas.

Susižavėjo partneriu

„Pašalinis žmogus, užėjęs į kokio nors pramoginio renginio užkulisius, sutriktų. Mes dažnai vaikštome apsikabinę, bučiuojamės, — laidoje pasakojo dainininkė I.Kazlauskaitė. — Kai kas šitaip myluodamiesi kartais ir paslysta.“

„Ar kalbate apie save ir šokių partnerį, su kuriuo neseniai dalyvavote intymioje fotosesijoje?“ — paklausė A.Dudurytė.

„Negaliu būti garantuota, kad mums taip neatsitiks, todėl geriau nesakysiu nieko, — nuo atsakymo išsisuko Ingrida. — Mane visada žavėjo talentingi ir protingi žmonės. Man tikrai patinka Ovidijus.

Po laidos transliacijų ar koncertų būna vakarėliai, kur visi atsipalaiduoja ir dažnai ima flirtuoti.

Vis dėlto aš stengiuosi saugotis ir neįsipainioti į tarnybinius romanus.

Juk santykiai gali ir nesusiklostyti. Tuomet būtų labai nejauku su buvusiu vaikinu vaikščioti tais pačiais koridoriais. Todėl norėčiau, kad mano antroji pusė būtų ne iš pramogų pasaulio.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.