„Martini Royale Casting“ atranką laimėjo ispanė Barbara, lietuvė pateko į simbolinį trejetuką (video)

Tarptautinės atrankos „Martini Royale Casting“ dalyvės, tarp jų ir lietuvė Asta Valentaitė (31 m.), spalio 16 dienos laukė su nekantrumu. Šiandien paaiškėjo, kurią merginą komisijos nariai išrinko naujuoju „Martini“ prekės ženklo reklamos veidu. Ja tapo modelis ir gimnastė iš Ispanijos Barbara Gonzalez Oteiza (27 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2012-10-16 19:21, atnaujinta 2018-03-16 01:44

Konkurso komisija, kurią sudarė „Martini“ prekės ženklo direktorius Arnaud Meyselle, dizaineris Christianas Louboutinas, praėjusių metų „Martini Kisser Casting“ atrankos laimėtojas italas Yuri Buzzi ir internetinės parduotuvės MyWardrobe.com savininkė Sarah Curran, kelis mėnesius stebėjo 28 dalyves, kurios bandė įrodyti, kad būtent jos tinkamiausios tapti naujuoju garsaus prekės ženklo veidu. Rugpjūčio viduryje merginos penkias dienas viešėjo Ispanijai priklausančioje Ibisos saloje, ten atrankos dalyvės demonstravo pozavimo įgūdžius ir stiliaus pojūtį.

Kiek vėliau socialiniame tinkle „Facebook“ keturias savaites žmonės balsavo už merginą, kuri, jų manymu, yra labiausiai verta tapti nugalėtoja. Balsavimas lėmė, kad į superfinalą, kuris vyko Milane, pateko keturios merginos: lietuvė Asta Valentaitė, estė Helen Adamson, gruzinė Mariam Kublashvili ir kazachė Anastassiya Tarrasova. Dar tris finalistes išrinko komisija. Jų sprendimu prie likusių merginų prisijungė rumunė Maria Bata, ispanė Barbara Gonzalez Oteiza ir portugalė Fernanda Carvalho.

Visos septynios merginos tris dienas praleido Milane. Šiame Italijos mieste atrankos dalyvės dar kartą bandė sužavėti komisiją, bendravo su renginio organizatoriais, surengė kelias fotosesijas, netoli Milano esančiame Pezionės miestelyje aplankė „Martini“ muziejų.

Atėjus lemtingai dienai visos dalyvės susirinko Milane esančiame „Martini Terrazza“ restorane, kuriame šio prekės ženklo direktorius A. Meyselle paskelbė nugalėtoją.

„Visos esate šaunios, gražios ir vertos būti nugalėtojomis, tačiau laimėtoja - tik viena. Sveikiname Barbarą Gonzalez Oteizą. Jūs tampate naujuoju prekės ženklo „Martini“ reklamos veidu“, - paskelbė A. Meyselle ir įteikė ispanei raudonų rožių puokštę. B. Gonzalez Oteizai atiteko ir pagrindinis prizas: 150 tūkst. eurų (517 tūkst. litų) vertės kontraktas, 12 porų prancūzų dizainerio Christiano Louboutino batelių ir jo kurtų suknelių.

Portalui lrytas.lt pasiteiravus M. Meyselle, kodėl buvo nuspręsta laimėtoja paskelbti B. Gonzalez Oteizą, šis atsakė, kad būtent ispanė labiausiai atitiko jų prekės ženklo filosofiją: „Sėkmė - tai požiūris”. Negana to, Barbara atstovavo Ispanijai olimpinėse žaidynėse Pekine. Nors šiuo metu dvidešimt septynerių metų mergina dirba modeliu, ji yra profesionali gimnastė. Madride gyvenanti B. Gonzalez Oteiza yra baigusi ir medicinos studijas, tačiau pagal specialybę nedirba.

„Kai mes pamatėme Barbarą Ibisos saloje, jau tada supratome, kad ji yra viena iš favoričių nugalėti šią atranką. Ji visada geros nuotaikos, labai šarminga, jos akys spindi. Barbara – labai graži ir miela moteris. Be to, jos puikus humoro jausmas, o mums tai labai patinka“, - kalbėjo prekės ženklo „Martini“ direktorius.

Paklaustas, kokį įspūdį jam paliko lietuvė, A. Meyselle neslėpė Astai palankumo. Pasak jo, A. Valentaitė buvo stipri ispanės konkurentė. „Mes tikrai ilgai galvojome, kuri mergina turi nugalėti. Būsiu atviras – iš septynių merginų atrinkome tris, kurios buvo verčiausios laimėti šią atranką. Be ispanės, į mūsų akiratį pateko portugalė Fernanda ir A. Valentaitė. Lietuvė – žavinga ir išskirtinė. Ji puikiai atrodo, labai stilinga ir elegantiška. Asta išties fantastiška, tačiau nugalėtoja tik viena. Džiaugiamės, kad į superfinalą pateko ir merginos iš Baltijos šalių.“ 

Skelbiant nugalėtoją Barbara negalėjo patikėti, kad būtent ji tapo šios atrankos laimėtoja: „Tai nuostabu. Neįtikėtina. Man tai didelis laimėjimas“, - sunkiai rasdama žodžius džiaugsmą išreiškė ispanė.

Barbara pasakojo, kad dalyvauti atrankoje ji nusprendė pamačiusi skelbimą, kad ieškomas naujas prekės ženklo „Martini“ reklamos veidas. Iš pradžių kiek dvejojusi dėl dalyvavimo tarptautinėje atrankoje, galutinai apsisprendė tuomet, kai sulaukė savo draugų ir artimųjų palaikymo. Modeliu dirbanti mergina manė, kad nugalėtoja taps portugalė Fernanda, todėl dėl savo laimėjimo buvo nustebinta. Paklausta, kaip vertino lietuvę A. Valentaitę, ispanė neslėpė simpatijų ir jai: „Asta labai draugiška ir graži moteris.“ Šiuo metu Barseloje jau vyksta naujos reklamos kūrimas, kurio pagrindiniu veidu ir tapo B. Gonzalez Oteiza.

Išgirdusi nugalėtojos vardą A. Valentaitė sakė, kad tikėjo, jog nugalėti gali būtent Barbara. „Ji - šauni mergina. Ar nenusiminiau nelaimėjusi? Tikrai ne. Viskas puiku, visos tikėjomės laimėti, tačiau pergalė atiteko ispanei. Esu labai dėkinga už palaikymą savo šeimai, draugams ir visiems tiems, kurie už mane balsavo socialiniame tinkle. Ačiū. Jaučiau didelį tautiečių palaikymą, be jų nebūčiau pakliuvusi į superfinalą Milane“, - portalui lrytas.lt sakė Asta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.