A. Valentaitės sėkmės valanda: ji ne tik tapo laidos vedėja, bet ir filmuosis prekės ženklo „Martini“ reklamoje

Stilistė Asta Valentaitė prieš kelias dienas sužinojo, kad tarptautinės atrankos „Martini Royale Casting“ organizatoriai nusprendė, jog lietuvė prisijungs prie šios atrankos laimėtojos ispanės Barbaros Gonzalez Oteizos ir filmuosis garsaus prekės ženklo naujausioje reklamoje.

A. Valentaitė išvyko į Barseloną, kurioje bus filmuojama naujausia "Martini" prekės ženklo reklama. Lietuvė prisijungs prie "Martini Royale Casting" nugalėtojos B. Gonzalez Oteizos ir pasirodys garsaus prekės ženklo reklamoje.<br>B. Jurevičiūtė
A. Valentaitė išvyko į Barseloną, kurioje bus filmuojama naujausia "Martini" prekės ženklo reklama. Lietuvė prisijungs prie "Martini Royale Casting" nugalėtojos B. Gonzalez Oteizos ir pasirodys garsaus prekės ženklo reklamoje.<br>B. Jurevičiūtė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 18, 2012, 11:27 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:27 AM

Pasiūlymo vykti į Barseloną, kurioje ir bus filmuojama naujausia prekės ženklo „Martini“ reklama, A. Valentaitė sulaukė netikėtai. Tarptautinės atrankos finalo dieną, kuri vyko Milane, vienas iš atrankos organizatorių Arnaud Meyselle tikino, kad nors lietuvė ir nelaimėjo pagrindinio prizo, ji sužavėjo vertinimo komisiją: „Asta išties yra fantastiška moteris“, - portalui lrytas.lt Milane sakė A. Meyselle.

Nors reklamoje daugiausia matysime tarptautinės atrankos nugalėtoją ispanę B. Gonzalez Oteizą, lietuvės gerbėjai taip pat išvys jos veidą. Kaip konkrečiai A. Valentaitė puoš naujausią jų reklamą, reklamos kūrėjai dar nenori atskleisti.

Lietuvoje A. Valentaitės gyvenimas taip pat keičiasi. Netrukus televizijos žiūrovai išvys žinomą moterį TV3 eteryje, kartu su stilistu Mantu Petruškevičiumi, vedančią naują laidą „Patys pačiausi“. Tai bus Astos debiutas televizijoje.

Stilistė visai neseniai ryžosi ir dar vienam drąsiam eksperimentui, pakeitusiam jos išvaizdą. Asta nusifotografavo intriguojančioje mados ir stiliaus žurnalo „Magic“ fotosesijoje berniukišku (angl. Tomboy) stiliumi.

Akylesni A. Valentaitės gerbėjai pastebėjo, kad nuotraukose ji tapo neįtikėtinai panaši į garsią aktorę Keirą Knightley.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?