Lietuvis V. Jankauskas ir aktorė M. Bellucci vakarieniavo prie vieno stalo

Vakarienė garsios italų aktorės Monicos Bellucci (48 m.) draugijoje – nepamirštamas įvykis. Jį į savo karjerą prabangos prekių versle, trunkančią kelis dešimtmečius, įrašė bendrovės „Du broliai” savininkas Vaidas Jankauskas (58 m.).

Aktorė Monica Bellucci mielai sutiko įsiamžinti su Vaidu Jankausku ir pirma jį apsikabino.<br>Asmeninis archyvas
Aktorė Monica Bellucci mielai sutiko įsiamžinti su Vaidu Jankausku ir pirma jį apsikabino.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

"Stilius"

Oct 18, 2012, 3:40 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:45 AM

Verslininkas V. Jankauskas su žmona Lilija Jankauskiene (57 m.) buvo pakviesti į Milaną. Garsioje Montenapoleonės gatvėje legendiniai juvelyrikos namai „Cartier” surengė savo atnaujinto pastato atidarymo iškilmes.

Tarp šių juvelyrikos namų ir lietuvio yra užsimezgusi bičiulystė. V. Jankauskas garsiu pasaulyje vardu norėjo papuošti Vilniaus Rotušės aikštę. „Cartier” atstovai buvo atvykę į Lietuvą, jiems patiko aikštė, apsupta salonų su žymių pasaulyje vardų kūriniais. Vis dėlto sprendimo žengti į Lietuvą tą kartą nepriėmė.

Bet asmeniniai ryšiai nenutrūko, ir Vaidas su žmona Lilija gavo „Cartier” prezidento Bernard’o Fornas kvietimą į Milaną.

Iki paskutinės akimirkos nebuvo žinoma, kur rengiama vakarienė. Tai paaiškėjo tik jau svečiuojantis Milane, „Cartier” salone.

Kai aktorė M.Bellucci iškilmingai perkirpo salono atidarymo juostą, o apie 120 svečių pasivaišino šampanu, visi buvo nuvežti į Spinolos rūmus.

Vakarienės vieta laikyta paslaptimi turbūt dėl saugumo – juk vienu metu vienoje vietoje buvo daug brangakmenių. Moterys dabinosi vakarinėmis suknelėmis ir nuostabaus grožio papuošalais.

V. Jankauską ir jo žmoną geros emocijos ir šventės šeimininkų rūpinimasis lydėjo nuo pat viešbučio. Svečiams nereikėjo galvoti, kaip nuvykti iki „Cartier” salono – visiems buvo pasiųsti „Mercedes” limuzinai.

Pačiame salone Jankauskai lankėsi ne kartą – juos žavėjo atnaujintas tviskantis interjeras. Ir, žinoma, naujoji juvelyrikos kolekcija, kuri svečiams buvo pristatyta vakarienės metu.

Apie ką tokiais atvejais kalbama susėdus prie staliukų?

„Apie politiką. Apie pirminį italų džiaugsmą šalies premjeru išrinkus Mario Monti, taip pat apie buvusį šalies vadovą Silvio Berlusconi. Kalbėjome ir apie kaimynus – Prancūzijos prezidentą François Hollande’ą bei jo įgyvendintus pokyčius so- cialinėje srityje”, – dalijosi vakaro prisiminimais V.Jankauskas.

Iš vakarienės jis su žmona Lilija išvyko tik gerokai po vidurnakčio – visi svečiai vėl buvo parvežti limuzinais.

„Nuotaika buvo puiki – kaip ir visada pabendravus su įdomiais žmonėmis ir pabuvus išskirtinėje aplinkoje”, – sakė verslininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.