Aktorė A. Tamulytė reklamuodama kvepalus nusimetė drabužius

Žavinga blondinė, aktorė Aurelija Tamulytė, pasirodys naujame amplua, prie kurio prisidėjo ir dizaineris Juozas Statkevičius. Itin elegantiškas ir seksualus aktorės įvaizdis skirtas pristatyti naujovę Lietuvoje – prabangius itališkus interjero kvapus „Culti“, kuriais savo mados namus ir salonus parfumuoja pasaulyje žinomi dizaineriai, tokie kaip „Armani“, o namus kvėpina pasaulinės žvaigždės.

Reklamoje apsinuoginusią A. Tamulytę J. Statkevičius pavers prabangia dama.<br>Organizatorių nuotr.
Reklamoje apsinuoginusią A. Tamulytę J. Statkevičius pavers prabangia dama.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2012, 1:24 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:53 PM

Naujieji kvepalai šią savaitę bus pristatyti specialiame vakarėlyje, kur renginio metu Aurelija vilkės veną iš įspūdingų J. Statkevičiaus kūrybos suknelių. Dizainerio teigimu, aktorei buvo parinkta juodas žemę siekiantis apdaras. Pristatant kvapus buvo siekta, kad reklaminiu jos veidu Lietuvoje pasirinkta Aurelija keltų asociacijas su stilingu reklamuojamų kvapų buteliuku.

Prieš tai aktorė buvo fotografuojama reklaminėje fotosesijoje, kurioje ji drąsiai prieš objektyvą apsinuogino fotografui Raimundui Švilpai. Seksualios nuotraukos, kurioje Aurelija pozuoja su kvepalų buteliuku, bus parodytos pristatymo vakarėlyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.