A. Valentaitė sušalo besifilmuodama ant Barselonos stogų

Stilistė ir televizijos laidos „Patys pačiausi“ vedėja Asta Valentaitė šios savaitės pradžioje grįžo iš Barselonos, kurioje buvo filmuojama prekės ženklo „Martini“ reklama, pasirodysianti šių metų lapkričio pabaigoje. Asta ir dar šešios tarptautinės atrankos „Martini Royale Casting“ finalininkės tris dienas nuo ryto iki vakaro plušėjo filmavimo aikštelėse, apžiūrinėjo miesto įžymias vietas ir mėgavosi gardžiais valgiais restoranuose.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Oct 25, 2012, 10:48 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:59 PM

Pastarąsias kelias savaites A. Valentaitė įsisukusi į darbų sūkurį: nuo šiol ji ne tik stilizuoja moterims skirtus žurnalų viršelius, bet ir pluša filmavimo studijoje prie naujos laidos. Visai neseniai Asta lankėsi Milane, o prieš kelias dienas grįžo iš Barselonos.

„Sužinojau, kad vykstu į Barseloną filmuotis reklamoje vos dieną prieš išvykimą, todėl turėjau mažai laiko susikrauti lagaminus ir apsiprasti su ta mintimi, kad vėl susitiksiu su finale dalyvavusiomis merginomis“, - šypsojosi Asta.

Portalui lrytas.lt A. Valentaitė sakė, kad Barselonoje lankėsi pirmą kartą. Iš savo bičiulių ji ne kartą girdėjo, kad šiame mieste gausu gražių vietų ir smagių pramogų.

Į Barseloną atvykusią Astą vairuotojas pasitiko prabangiu „Mersedes-Benz“ automobiliu ir nuvežė į miesto centre esantį penkių žvaigždučių viešbutį „Hotel Casa Fuster“. Visas tris dienas merginos turėjo kas jomis pasirūpina, todėl pačioms dalyvėms sukti galvos dėl vakarienės ar transporto nereikėjo. Stilistai, kurie rūpinosi merginų įvaizdžių: drabužiais, makiažu ir šukuosenomis, taip pat įsikūrė tame pačiame viešbutyje.

Kitos dienos rytą papusryčiavusios dalyvės su atrankos organizatoriais žvalgėsi po Barselonos įžymiausias vietas. Būtent prie garsių miesto istorinių vietų kiekviena mergina buvo šnekinama žurnalistų ir filmuojama kamerų. Pastarosios nuo merginų neatsitraukė nei per žingsnį visas tris dienas.

Reklamos kūrimu rūpinosi profesionalūs prodiuseriai iš Prancūzijos. Nors daugiausia reklamoje matysime tarptautinės atrankos nugalėtojos ispanės Barbaros Gonzalez Oteizos veidą, lietuvė ir likusios penkios merginos kartu su praėjusių metų „Martini Kisser Casting“ nugalėtoju Yuri Buzzi taip pat puoš vaizdo klipą, kuris sudarytas iš skirtingų siužetų.

Asta pasakojo, kad filmavimai baigdavosi naktį, o jie patys vyko skirtingose miesto vietose. Reklamos kūrėjai merginas filmavo didžiuliame dvare su gražiu sodu, stilingiausiame Barselonos naktiniame klube ir netgi ant aukšto pastato stogo, nuo kurio atsiveria nuostabi Barselonos panorama.

„Kuomet siužetas buvo filmuojamas ant pastato stogo, sugebėjau sušalti, nors ir buvau šiltai apsirengusi. Nepadėjo net šildytuvai! Reklamos kūrėjų pageidavimu turėjome filmuotis ir vilkėdamos vien maudymosi kostiumėliais. Nors dieną mus lepino dvidešimties laipsnių šiluma, vakarais būdavo vėsiau, pasitaikė ir vėjuotų dienų“, - kalbėjo A. Valentaitė.

Laisvą laiką visos merginos leido kartu, tačiau lietuvė daugiausia bendravo su rumune Maria Bata ir portugale Fernanda Carvalho. Būtent Fernanda pasikvietė Astą susipažinti su Barselonoje gyvenančiu jos vaikinu ir draugais. Visa kompanija smagiai leido laiką kartu, skaniai vakarieniavo ir šnekučiavosi.

„Šios kelios dienos Barselonoje įsiminė dar ir tuo, kad susipažinau su labai įdomiais žmonėmis. Kartu su mumis dirbo profesionali komanda, kuri mumis labai rūpinosi. Susibičiuliavau su reklamoje nusifilmavusiais etiope manekene Genet Ogeta ir modeliu iš Ispanijos Ferranu Calderonu. Visi kartu laiką leidome ne tik filmavimo vietose, bet ir laisvas valandas nuo darbų. Neprisimenu, kada tiek daug ir taip nuoširdžiai juokiausi“, - smagiais prisiminimais iš Barselonos dalinosi A. Valentaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.