Lemtinga moterimi virtusi A. Tamulytė atskleidė, kaip turėtų kvepėti jaukūs namai

Kaip turėtų kvepėti jūsų namai, krepšys, piniginė? Į šiuos klausimus ketvirtadienį Vilniuje mėgino atsakyti pirmieji namų kvapų „Culti“ atstovai Lietuvoje Kristina ir Povilas Stroliai. Jie „Krispo“ salone surengė prabangų vakarėlį, kuriame „Culti“ kvapus pristatė aktorė Aurelija Tamulytė.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

2012-10-25 21:46, atnaujinta 2018-03-15 20:59

Renginio metu A. Tamulytė buvo pasipuošusi dizainerio Juozo Statkevičiaus sukurta suknele. Pats J. Statkevičius negalėjo atvykti į vakarėlį.

Kristina ir Povilas Stroliai pažymi, kad būtent „Culti“ namų kvapų kūrėjai išrado ir kvapą skleidžiančias nendrines lazdeles, gaminamas iš rotango medžio šerdies. Jos – išdžiovintos garinimo būdu, kad būtų padidinta kvapų absorbcija.

Tai, kad šių namų kvapų kūrėjų darbai atkeliavo į Lietuvą, yra didelis laimėjimas. Kristina ir Povilas Stroliai yra ketvirti „Culti“ kvapų namų atstovai pasaulyje.

„Kai keliaudami ėmėme domėtis namų kvapais vis išgirsdavome – „Na, mes - ne „Culti“. Tuomet užsibrėžėme tikslą – tapti šių išskirtinių, pripažintų kvapų atstovais Lietuvoje“, – pasakojo P. Strolys.

„Culti“ sukūrė vyriškas ir moteriškas kvapų linijas. K. Strolienė juokavo, kad vis dėlto dailiosios lyties atstovėms labiau patinka vyriški kvapai, o vyrams – moteriški.

Naujausias italų darbas – „Deimanto“ linija, susidedanti iš aštuonių skirtingų gaminių. Kvapai supilstyti į deimanto formos buteliukus, buvo pristatyti lietuviams ketvirtadienį. „Krispo“ salono atidarymo šventėje pasirodė ir „Culti“ pagrindinis vadovas Fabio Rocchigiani. Jis iš Milano į Lietuvą atvyko specialiai dėl šio renginio.

Taip pat vakarėlyje buvo pristatyta ką tik išleista „San Miguel“ perdirbto stiklo kolekcija. Todėl vaišės vakarėlyje buvo patiektos induose, pagamintuose iš 100 procentų perdirbto stiklo.

Jais itin susidomėjo į vakarėlį atėjusi Kristina Brazauskienė. Taip pat vakarėlyje dalyvavo būrys kitų visuomenės veikėjų bei verslo atstovų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.