Lietuvė laimėjo tarptautinį grožio konkursą „Planetos karalienė 2012“

Lietuvos atstovė Aliona Vasvilaitė (28 m.) tapo tarptautinio, Maltoje vykusio grožio konkurso „Planetos karalienė 2012“ („Queen of the Planet 2012“) nugalėtoja. Tarptautinį grožio konkursą „Planetos karalienė 2012“ rengia Rusijos motinų ir vaikystės palaikymo fondas „Moterų planeta“. Kartu vyksta ir „Misis Rusija 2012“ konkurso finalas.

Daugiau nuotraukų (1)

ITAR-TASS, ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 26, 2012, 11:48 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:24 PM

Nelengvoje kovoje A. Vasvilaitei pavyko aplenkti daugiau kaip 40 dalyvių iš Rusijos, Alžyro, Bulgarijos, Didžiosios Britanijos, Graikijos, Izraelio, Ispanijos, Italijos, Kazachstano, Kinijos, Maltos, Maroko, Lenkijos, Ukrainos, Prancūzijos, Čilės, Šveicarijos, Škotijos, Japonijos.

Dėl planetos karalienės karūnos varžėsi ir Milane gyvenanti lietuvė Lina Mitkaitė (30 m.).

Šio konkurso ypatumas yra tas, kad visos dalyvės - jaunos mamos, kurios gyvena aktyvų socialinį gyvenimą, daro karjerą ir dalyvauja labdaringoje veikloje.

Aliona Vasvilaitė augina aštuonerių metų dukrelę Uljaną. Teisininko profesiją įgijusi moteris šiuo metu yra reklaminis mados namų „Victoria Strange“ veidas. Šiuo metu Aliona gyvena Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

Pagrindinis nugalėtojai skiriamas konkurso prizas - galimybė nusifilmuoti britų kino juostoje „Katarina“ (Catarina“), kurioje pasakojama apie šventąją globėją Katariną. Tai epinis pasakojimas apie meilę, intrigą, karą, pasiaukojimą ir tikėjimą, nukeliantis mus į 4-ąjį amžių.

Lietuvė ir pirmoji vicemis pasipuošė karūnomis, kurias kūrė taip pat lietuviai. Pasidabruotas karūnas nukaldino įmonės „Fabrikant Corporation” prezidentas Lawrence’as Baliukonis (40 m.). Prieš renginį karūnos į Lietuvą atkeliavo iš Los Andželo. Vilniuje juvelyrai puošmenas inkrustavo cirkonio akmenėliais .Planetos gražuolės karūna yra išpuošta svarbiausiais Maltos ordino simboliais – Maltos ordino kryžiais. Pirmosios vicemisis karūna primena paaukštintą diademą. L.Baliukonis sakė, kad abiejų karūnų vertė yra apie 18 tūkstančių litų.

„Misis Rusija 2012 „ konkurso nugalėtoja tapo dviejų vaikų motina Ina Žirkova iš Kaliningrado. Ji taip pat galės filmuotis kino juostoje „Katarina“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.