Su nauju vyriškiu pasirodžiusios Mios stilius: permatoma suknelė ir elektrinė liemenėlė

Ketvirtadienio vakarą į Pirklių klubą rinkosi rusiškos televizijos mėgėjai, kur buvo pristatytas tarptautinio žiniasklaidos holdingo „Baltic Media Alliance“ retransliuojamų kanalų naujas sezonas. Tarp jų - ne tik gausus būrys politikų, bet ir dainininkė Mia, leidusi tą vakarą vyrams pasigrožėti tuo, ko Dievas jai nepagailėjo.

Mia pasipuošė permatoma palaidine.<br>V. Balkūnas
Mia pasipuošė permatoma palaidine.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-26 18:02, atnaujinta 2018-03-15 20:32

Raudonu paltuku pasipuošusi dainininkė vyrų fantazijas įaudrino vos jį nusivilkusi - Mia nusprendė pasipuošti permatoma palaidine, atskleidusia ne tik jos iškilumus, bet ir elektrinės spalvos liemenėlę.

Apkalbų Mia sulaukė ir dėl savo palydovo. Ketvirtadienio vakarą ji leido su nauju vyriškiu. Pora meiliai bendravo, tad ne vienas įtarė, jog tai gali būti naujas Mios draugas. Mios iš akių nepaleidęs vyriškis - renginių organizatorius Alkas Paltarokas. Jis padėjo surengti ir pernai vykusį itin slaptą Mios gimtadienį.

Tiesa, dar šiandien pasirodė pranešimas, kad Mia per BTV laidos „Muzikinė kaukė“ filmavimą meiliai bendravo su aktoriumi ir šokėjo Donatu Bakėjumi.

Dainininkės santykiai su vyrais - keblūs. Kurį laiką ji draugavo su verslininku Radvilu Bubeliu. Pora tai išsiskirdavo, tai vėl susitaikydavo. Neseniai Mia buvo pareiškusi, kad draugauja su Danieliu Polskiu-Gabbana. Kelis kartus dainininkė buvo nufotografuota su vis kitais vyrais, tačiau Mios draugystės ilgai neužsitęsdavo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.