Per darbus televizijoje Radžis nespėja pavalgyti, o I. Puzaraitei tenka „remontuotis” sveikatą

Jie suspėja visur – dalyvauti televizijos laidose, šėlti vakarėliuose ir klubuose. Tačiau ir žvaigždės – ne geležinės sveikatos. Aktorė Milda Štakėnaitė (26 m.), dainininkė ir televizijos laidų vedėja Irūna Puzaraitė (22 m.), atlikėjas Radžis Aleksandrovičius (25 m.) savo kailiu patyrė, ką reiškia nuovargis ir išsekimas. Tokią kainą garsenybės moka už svaiginamą populiarumą.

Per darbus televizijoje Radžis nespėja pavalgyti, o I. Puzaraitei tenka „remontuotis” sveikatą.<br>R. Neverbickas ir A. Barzdžius
Per darbus televizijoje Radžis nespėja pavalgyti, o I. Puzaraitei tenka „remontuotis” sveikatą.<br>R. Neverbickas ir A. Barzdžius
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Stilius")

Nov 2, 2012, 7:32 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:55 PM

Dar neseniai merginų grupės „Studentės” lyderės I. Puzaraitės buvo pilna LNK televizija. Ji filmavosi seriale, su Mariumi Jampolskiu dainavo „Žvaigždžių duetuose”, vedė laidą ir sukosi ant parketo šokių projekte.

Nuo rudens Irūnos eteryje nebeliko. Kol vieni spėliojo, kuo suvalkietė neįtiko televizijos prodiuseriams, mergina atvira – sveikata jai svarbesnė nei populiarumas.

„Kaip kas tą populiarumą supranta. Šiais metais darbo televizijoje neturiu, nes noriu susiremontuoti sveikatą”, – sakė I. Puzaraitė.

Irūna įsitikinusi: viena sėdyne visko apsėsti neįmanoma. Todėl dabar daugiau laiko ji skiria miegui, reabilitacijai, mokslams, laiko egzaminus vairuotojo pažymėjimui gauti.

Dainininkė dėl pašlijusios sveikatos kaltina tik save – nepagalvojusi ji apsiėmė per daug darbų. Todėl praėjusį televizijos sezoną merginai teko ir greitosios medicinos pagalbos automobiliu pasivažinėti, ir iš lovos neišlipti, ir po koncerto nualpti.

„Niekada nesiskundžiau – toks mūsų darbas. Juk negaliu nuo scenos žiūrovui pasakyti, kad mane kankina 40 laipsnių temperatūra.

Arba kad negaliu šokti, nes mano stuburas iškrypęs ar inkstas pasmukęs žemyn, todėl negaliu judėti arba kvėpuoti, nes spaudžia šoną”, – kalbėjo mergina.

Dabar Irūnos dienos lekia kur kas ramiau. Į Marijampolę pas tėvus grįžusi mergina rūpinasi mažuoju broliuku, gamina šeimynai valgį, tvarko namus, daug miega.

Dainininkė ir laidų vedėja po Naujųjų metų vėl žada šmėžuoti televizijos ekrane. Vis dėlto atlikėja atsargiai rinksis pasiūlymus ir neapsiims visko. Juk sveikata brangiau už populiarumą.

Prieš kelerius metus organizmo išsekimu skundėsi ir dainininkas R. Aleksandrovičius. Jam sunkiausia buvo ne nuolatiniai koncertai, o repeticijos, laukimas, kelionės. Pasirengimas taip išvargindavo atlikėją, kad scenoje jam net būdavo sunku judėti.

Dainininkui ištvermė – būtinas dalykas. Mat koncerte šokdamas jis turi neuždusti, negali pertempti balso stygų, iki pasirodymo pabaigos turi išlikti žvalus ir energingas.

Dažnas Radžio maistas būdavo degalinėse parduodami sumuštiniai – vaikinas naktimis prisikimšdavo nesveiko maisto, todėl jo skrandžio veikla buvo sutrikusi.

Trūkdavo laiko ne tik pavalgyti, bet ir gerai išsimiegoti. Nuovargio žymės atsispindėjo ir dainininko veide – papilkėjo oda, atsirado raukšlių, pajuodo paakiai.

Tuomet į medikus kreipęsis Radžis išgirdo, kad privalo palepinti save – ne tik reguliariai valgyti ir miegoti, bet ir vartoti vitaminų. Mažakraujystę nustačiusi šeimos gydytoja atlikėjui patarė kasdien valgyti sriubos, ypač burokėlių.

Šių patarimų kruopščiai laikęsis R. Aleksandrovičius šiandien vėl džiaugiasi rausvais skruostais ir puikia savijauta. Pagražėjo jo veido spalva, jis nebeatrodo toks sublogęs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.