Madų šou belaukiant - J. Statkevičiaus kolekcijos pristatymo užkulisiai

Vilniaus „Siemens“ arenos prieigose jau buriuojasi dizainerio J. Statkevičiaus mados gerbėjai. Arenos užkulisiuose nuo pat ryto pluša pats drabužių kūrėjas, jo padėjėjai ir manekenės.

J. Statkevičiaus madų šou užkulisiai.<br>R. Danisevičius
J. Statkevičiaus madų šou užkulisiai.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2012, 8:32 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:27 PM

Dizainerio modeliai, tarp kurių yra ir gera Juozo bičiulė choreografė Anželika Cholina, jau kelias valandas atsidavę į stilistų rankas, kurie kruopčiai rūpinasi jų įvaizdžiu. J. Statkevičiaus žodis irgi ne paskutinis – drabužių kūrėjas nuolat siekia tobulumo, todėl seka kiekvieną kirpėjo ir makiažo meistro judesį.

„Juozas puikiai supranta, kad galiu demonstruoti tik tai, kas man tinka. Jis juokavo, kad pagaliau išlaukiau savo suknelės, taigi - ši sukurta specialiai man. Su ja jaučiuosi karalienė. O ja būti per Juozo šou - labai geras jausmas“, -  tikino A. Cholina.

Jau visai netrukus susirinkusių laukia įspūdingomis dekoracijomis puoštas mados renginys, kuriame mados gerbėjų laukia ne viena staigmena. Bent jau taip tikinas J. Statkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.