J. Statkevičių su kolekcijos pristatymu sveikino stilingos ponios ir bičiuliai iš užsienio

Vilniaus „Siemens“ arena pirmadienio vakarą pasikeitė neatpažįstamai. Dizaineris Juozas Statkevičius (44 m.) ją pavertė mados tvirtove, kurioje pristatė naujausią aukštosios mados kolekciją.

Iš kairės: buvęs Latvijos prezidentas Valdis Zatleras ir jo žmona Lilita, mados istorikas Aleksandras Vasiljevas (viduryje), mokslų daktarė Žana Dubska ir Juozo bičiulė iš Rygos Nelli Ušakova.<br>R. Danisevičius
Iš kairės: buvęs Latvijos prezidentas Valdis Zatleras ir jo žmona Lilita, mados istorikas Aleksandras Vasiljevas (viduryje), mokslų daktarė Žana Dubska ir Juozo bičiulė iš Rygos Nelli Ušakova.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2012, 10:40 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:00 PM

Į J. Statkevičiaus 2013 metų kolekcijos pristatymą rinkosi jo kūrybos gerbėjai iš visos Lietuvos. Dar gerokai prieš mados renginį arenos prieigose būriavosi visi tie, kurie nėra abejingi žymiausio Lietuvos dizainerio talentui.

Pirmose kolekcijos pristatymo eilėse sėdėjo J. Statkevičiaus artimiausi draugai ir bendražygiai. Likusias arenos vietas užpildė drabužių kūrėjo gerbėjai, kurie bent iš toli norėjo pasižiūrėti, kuo šiais metais nustebins dizaineris.

Gėlių puokštėmis nešinos damos asmeniškai dėkojo J. Statkevičiui už nuostabius kūrinius, kurie džiugina jų širdis. Mados šventėje apsilankė ir ištikimi Juozo bičiuliai iš svečių šalių. Garbingiausioje vietoje sėdėjo buvęs Latvijos prezidentas Valdis Zatleras su žmona Lilita, kuri jau ne vienerius metus yra ištikima lietuvio kūrybai.

Pasigėrėti J. Statkevičiaus darbais atvyko mados istorikas Aleksandras Vasiljevas, daugiametė dizainerio Yves'o Saint Laurento mados namų dizainerė Katia Pertsova, garsūs šalies verslininkai su antrosiomis pusėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.