Šokių projektas J. Anusauskienę paskatino kardinaliems gyvenimo pokyčiams

„Neslėpsiu, man labai liūdna. Šiandien net nenorėjau pabusti“, – sekmadienį iš LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ drauge su partneriu Andriumi Grebliku iškritusi kalbėjo prodiuserė Jurga Anusauskienė. Pasak jos, visus tuos mėnesius, kuriuos ji praleido treniruodamasi šokių aikštelėje, rytais iš lovos tiesiog šokte pašokdavo, o sužinojusi, jog kitą savaitę ji projekte nebepasirodys – prarado motyvaciją ir tapo apatiška. „Emocijų nepamatuosiu jokiais matais. Šokių projektas mane labai pakeitė, tačiau atvėrė naujas galimybes“, – sakė ji.

Jurga Anusauskienė atsikratė beveik dešimties kilogramų. „Visi pašiurpę, bet aš tikrai nebadauju, o daug judu. Bandau sumoteriškėti, nes kažkurį laiką save buvau pamiršusi“, – dar anksčiau yra sakiusi Jurga.<br>V. Balkūnas
Jurga Anusauskienė atsikratė beveik dešimties kilogramų. „Visi pašiurpę, bet aš tikrai nebadauju, o daug judu. Bandau sumoteriškėti, nes kažkurį laiką save buvau pamiršusi“, – dar anksčiau yra sakiusi Jurga.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

2012-11-06 14:24, atnaujinta 2018-03-15 16:11

J. Anusauskienė prisipažino, kad kiekvienas išėjimas į sceną jai kainavo daug nervų – ji niekada negalėjo būti šimtu procentų tikra dėl to, kaip pavyks pasirodyti. „Mano sceninė patirtis gana kukli. Galbūt todėl nebuvo laidos, kai ant parketo jausčiausi lyderė ir tvirtai žinočiau, jog neiškrisiu, – pasakojo moteris. – Norėjau pasiekti finalą, tačiau pats dalyvavimas man yra didesnė vertybė.“

Paklausta, ką projekte ji laiko savo favoritais, J. Anusauskienė net nedvejodama atsakė – Katažina Nemycko ir Dainius Dimša yra akivaizdūs lyderiai. „Manau, dėl jų lyderiavimo niekam klausimų nekyla. Dar projekto pradžioje visi mes spėliojome, kuri pora pateks į finalą. Jau tada palaikiau šią porą. Labai tikiuosi, kad jie neiškris anksčiau“, – vylėsi ji.

Ne vienas šokių projekto dalyvis, išbandęs savo jėgas aikštelėje, vėliau dažnai nebegali sustoti ir toliau lanko šokių pamokas. Panašu, kad to išvengti nepavyks ir J. Anusauskienei – ji patikino nebeįsivaizduojanti savo gyvenimo be šokių ir treniruotes ketina tęsti toliau. „Norėčiau pasimokyti hiphopo judesių, gatvės šokių – tai man sekasi sunkiausiai. Visuomet įsivaizdavau, kad būsiu pranašesnė laisvo stiliaus šokiuose, tačiau paaiškėjo, kad labiausiai tinku standartiniams“, – juokėsi ji. Moteris pasakojo ketinanti per artimiausius metus gerokai patobulėti ir galbūt dar kartą dalyvauti panašiame projekte. „Kaži, ar kas mane dar kartą kviestų, tačiau labai norėčiau“, - vylėsi prodiuserė.  

Apie savo artimiausius planus J. Anusauskienė kalba miglotai ir su paslaptimi. „Nenoriu išsiduoti per anskti, tačiau galiu patikinti, kad pokyčiai, kurie šiuo metu vyksta mano gyvenime – labai kardinalūs. Galbūt žiūrint iš šono tai nebus pastebima iškart, tačiau su laiku žmonės tikrai supras, kas įvyko“, – išlaikydama intrigą sakė ji.

Moteris patikino, kad jos šeima niekuomet nevengė žiniasklaidos dėmesio, ir priminė, kad laikosi principo, jog „nėra nepatogių klausimų, yra tik kvaili atsakymai“. Pasak jos, nepatogios būna tik kelnės, todėl ji esą tikrai neišsisukinėjanti nuo atsakymo – tiesiog dar ne laikas kalbėti apie tai, kas nėra iki galo aišku. „Galiu pasakyti tik tiek, kad ruošiu kai ką originalaus“, – šyptelėjo ji.

Portalas lrytas.lt primena, kad J. Anusauskienė su vyru Ričardu jau nebe pirmus metus yra ir Lietuvos fotomenininkų sąjungos nariai. Skersai išilgai pasaulį išmaišiusi pora jau spėjo išleisti du nuotraukų albumus ir šiuo metu dirba ties trečiu, kuriame atsispindės Azijos grožis. „Mes stengiamės užfiksuoti šalies kultūrą atspindinčius, dažnai jau nykstančius dalykus. Nuotraukose dažniausiai vaizduojame žmones, gamtą, gyvūnus“, – sakė J. Anusauskienė.

Daugiau nei 180 valstybių aplankę Anusauskai planuoja dar iki Kalėdų pristatyti savo naująją knygą, taip pat – surengti ir parodą. „Per mano šokius visi procesai šiek tiek atitolo, tačiau jau esame parengę maketą ir tikimės, kad projektas bus sėkmingas“, – užsiminė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?