Gražiausia planetos moteris A. Vasilaitė asmeninę laimę kuria Dubajuje

Gražiausia planetos moterimi tapusi iš Lietuvos kilusi Aliona Vasilaitė (28 m.) jaučiasi laiminga didžiausiame Jungtinių Arabų Emyratų mieste Dubajuje. Čia ji dirba modeliu, vyras užsiima verslu, tad šeima vis giliau įleidžia šaknis svetimoje šalyje.

Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Stilius")

Nov 8, 2012, 8:14 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:25 PM

Maltoje spalio pabaigoje vykusiame grožio konkurse „Queen of the Planet 2012” komisija nusprendė, kad iš daugiau nei 40 gražuolių titulo, karūnos ir pagrindinio prizo labiausiai verta A. Vasilaitė, ketverius metus gyvenanti Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

Moteris konkurse dalyvavo kaip Lietuvos atstovė. Lietuviškų ir rusiškų šaknų turinti A. Vasilaitė didžiuojasi, kad jos močiutė iš motinos pusės – lietuvė.

Aliona su tėvais iš Lietuvos į Rusiją išvyko vaikystėje. Tačiau kiekvienas vasaros atostogas ji leisdavo pas močiutę Lietuvoje.

„Senelė jau mirusi, todėl ir Lietuvoje pastaruoju metu lankausi ne taip dažnai, kaip norėčiau. Tačiau juk vaikystės prisiminimai tikriausi. Vilnius – didžioji mano meilė”, – teigė Aliona.

Mados pasaulyje besisukanti teisininko diplomą turinti moteris iki šiol grožio konkursų vengė. Bet „Queen of the Planet” – kitoks, jo dalyvės – vaikų turinčios aktyvios moterys, užsiimančios socialine veikla ir labdara. Todėl Aliona nutarė išbandyti savo jėgas.

Moteris tikėjosi pergalės, tačiau kartu jos linkėjo ir kitoms dalyvėms, kurios irgi buvo vertos titulo.

„Visos buvo vertos šio apdovanojimo. Aš pati išgyvenau skirtingus jausmus. Pirmiausia jaučiau dėkingumą savo šeimai, kad tikėjo manimi, jų meilę ir šilumą.

Dėkoju Dievui už jėgas ir kantrybę, už laimę, kad tapau nugalėtoja. Jaučiu dėkingumą ir komisijos nariams, kad iš daugybės išrinko mane, kad parodė man pasitikėjimą”, – kalbėjo A. Vasilaitė.

Motinos pergale labai didžiuojasi 8-erių dukrelė Uljana. Moteriai net sunku įsivaizduoti, kokios mintys sukosi jos galvelėje per apdovanojimų ceremoniją.

„Mačiau ašaras jos akyse. Stiprias emocijas sunkiai tramdė ir vyras, atvykęs manęs palaikyti. O mažoji dabar visiems savo klasės draugams rodo mano nuotraukas ir sako, kad jos mama – planetos karalienė”, – džiaugėsi pašnekovė.

Be titulo ir karūnos, Lietuvos atstovė džiaugėsi ir galimybe nusifilmuoti Holivudo kino juostoje „Katarina”. Didysis kinas – A. Vasilaitės svajonė.

„Šios galimybės reikėjo sulaukti. Ir ji atėjo tuomet, kai esu subrendusi asmenybė. Trokštu save išbandyti kine. Jau ne kartą esu įsitikinusi, kad žmogaus galimybės beribės”, – džiaugėsi ji.

A. Vasilaitė yra mados namų „Victoria Strange Couture by Olga Nurek” reklaminis veidas Dubajuje. Šių mados namų sukneles ji vilkėjo ir per konkurso „Queen of the Planet” finalą.

Gražiai moteriai modelio darbas suteikia didžiulį malonumą.

„Man sekasi, nes supratau šio verslo ypatumus. Man nesunku kovoti su savo ambicijomis ir emocijomis. Šis darbas įkvėpė mane ir pačią imtis kūrybos.

Šiuo metu kuriu autorinę drabužių kolekciją vaikams. Tai dar vienas mano globojamas labdaros projektas”, – pasakojo Aliona.

Su penkeriais metais vyresniu vyru verslininku į Dubajų iškeliavusi gražuolė kol kas neplanuoja grįžti į Europą. Mat sutuoktinis dėl savo darbo šeimos ateitį kuria Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

„Mūsų šeimoje tokie klausimai aptariami, aš nesu ištremta, – patikino Aliona. – Gyventi Dubajuje nusprendėme kartu, nes esame kaip vienas kumštis. Paskui vyrą galėčiau keliauti ir į pasaulio kraštą.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.