Krepšininkas D. Dulkys: „Pusryčius gaminu pats“

„Kai turiu laiko, mėgstu gaminti. Dažniausiai ruošiu pusryčius – kepu kiaušinienę, omletą ar blynus“, – prisipažįsta „Lietuvos ryto“ gynėjas Deividas Dulkys, besirengiantis „BEKO Virtuvės dienų“ renginiams. Krepšininkas kartu su sužadėtine amerikiete McCall Maynor ir kitais komandos draugais mobilioje virtuvėje ruoš maistą, padedami patyrusių virtuvės šefų, ir visus norinčius vaišins pagamintais patiekalais.

„Kai turiu laiko, mėgstu gaminti. Dažniausiai ruošiu pusryčius – kepu kiaušinienę, omletą ar blynus“, – prisipažįsta „Lietuvos ryto“ gynėjas Deividas Dulkys.<br>Organizatorių nuotr.
„Kai turiu laiko, mėgstu gaminti. Dažniausiai ruošiu pusryčius – kepu kiaušinienę, omletą ar blynus“, – prisipažįsta „Lietuvos ryto“ gynėjas Deividas Dulkys.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2012, 4:33 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:03 PM

„Jei nori turėti energijos, reikia maitintis sveikai ir žiūrėti, ką valgai“, – įsitikinęs D. Dulkys. Pasak krepšininko, kad gerai jaustųsi ir būtų sveikas, jis mėgsta valgyti dažnai, bet po nedaug, nes sveika mityba jam svarbi.

„Mūsų namuose vis tik kasdien maistą ruošia McCall, man dažnai į virtuvę eiti nereikia. Kai grįžtu iš treniruotės – belieka tik pavalgyti, – pasakoja krepšininkas. – Labiausiai man patinka jos gaminamas patobulintas netikras zuikis ir lazanija su vištiena“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.