A.Valentaitė ir M. Petruškevičius į parodą „Moters pasaulis 2012“ atvyko su nuotykiais

Penktadienį po pietų iš Vilniaus į Kaune vykstančią parodą „Moters pasaulis 2012“ važiavę stilistai ir televizijos laidų vedėjai Asta Valentaitė bei Mantas Petruškevičius buvo priversti sustoti ir kviesti pagalbą.

A.Valentaitei ir M.Petruškevičiui dėl kelyje sugedusio automobilio teko kviesti pagalbą.<br>M. Patašius
A.Valentaitei ir M.Petruškevičiui dėl kelyje sugedusio automobilio teko kviesti pagalbą.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 10, 2012, 10:03 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:20 PM

Vos išvažiavus iš miesto sugedo vienas A. Valentaitės vairuojamo automobilio „Range Rover“ automobilio ratas. Todėl greitkelyje įstrigusiems stilistams teko skubiai ieškoti, kuo vykti į Kauną.

„Kadangi jau buvome susiruošę apsilankyti parodoje, paprašėme bičiulių, kad mums pagelbėtų ir nuvežtų į Kauną. Labiausiai džiaugiamės, kad neteko ilgai laukti ir šalti“, — pasakojo A. Valentaitė.

Pirmąkart šioje parodoje apsilankę stilistai daugiausia dairėsi į grožio ir estetinės medicinos naujoves.

Juos ypač sudomino klinikos „Biofirst“ pristatomi naujos kartos lazeriai, skirti efektyviai šalinti plaukams, randeliams, pigmentinėms dėmėms, raukšlelėms ir atlikti jauninančioms odos procedūroms.

„Svarbiausia, kad naujos kartos lazeriais atliekamos procedūros yra greitos ir neskausmingos“, — kalbėjo grožio procedūroms neabejingas M. Petruškevičius.

Stilistai taip pat smalsiai apžiūrinėjo parodoje pristatomą kosmetiką ir makiažo priemones. Daugiausia laiko jie praleido prie stendų su prabangiomis ekologiškomis odos priežiūros priemonėmis.

A. Valentaitė parodoje įsigijo veido kremą, pagamintą iš šalto spaudimo ekologiškų augalinių aliejų, prabangių eterinių aliejų ir žolelių ekstraktų.

M. Petruškevičiaus pirkinių krepšyje atsidūrė veidui skirtas morkų sviesto valiklis ir purškiamas rožių tonikas.

„Vertinu aukštos kokybės natūralias kosmetikos priemones. Jau kurį laiką naudoju užsienio scenos garsenybių ir Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos pamėgtą kompanijos „The Organic Pharmacy“ kosmetiką“, — tvirtino M. Petruškevičius.

Parodoje stilistai smalsiai apžiūrėjo ir interjero dekoravimo salonų stendus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.