Pirmąją „Mados infekcijos“ festivalio dieną - moterų ir vyrų stiliaus varžytuvės

Nors Vilnius - ne Paryžius, o daugeliui mūsų dizainerių dar toli iki garsių mados namų kolekcijų pristatymų, lietuviai parodė, kad madų šou juos domina. Šios savaitės pradžioje stebėję dizainerio Juozo Statkevičiaus naujausios kolekcijos pristatymą, mados mylėtojai penktadienio vakarą rinkosi ir į festivalį „Mados infekcija“.

Iš kairės: Julija Maslinskaja-Ulvydienė su vyru Nerijumi, stilistė Austėja Jablosnkytė ir Agnė Jagelavičiūtė.<br>R. Danisevičius
Iš kairės: Julija Maslinskaja-Ulvydienė su vyru Nerijumi, stilistė Austėja Jablosnkytė ir Agnė Jagelavičiūtė.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-10 10:03, atnaujinta 2018-03-15 14:20

Pirmąją festivalio dieną Vilniaus Šiuolaikinio meno centre rinkosi visi tie, kurie seka naujausias mados tendencijas, domisi stiliumi ir palaiko mūsų šalies jaunuosius dizainerius.

Šiais metais, kaip ir pernai, renginio svečiai pasistengė vienas kitą pranokti originaliomis detalėmis: ekscentriškomis skrybėlėmis, plunksnomis, ryškiaspalvėmis suknelėmis ar batais, keistu makiažu arba įmantria šukuosena.

Išsiskirti iš minios stengėsi ne tik eiliniai tautiečiai, bet ir mūsų šalies pramogų pasaulio žvaigždės. Bene labiausiai renginyje buvo pastebima stilistė Austėja Jablonskytė . Pasipuošusi juodais ir baltais raštais margintomis pėdkelnėmis, užsivilkusi trumpu juodu sijonėliu ir raudonu švarku, o į plaukus įsisegusi kaspiną, A. Jablonskytė sulaukė ne tik  fotografų dėmesio, bet ir svečių komplimentų.

Tiesa, visgi daugelis damų liko ištikimos klasikai - juodai spalvai ir ryžosi tamsių drabužių ansamblį pagyvinti vienu ryškiu akcentu: bateliais, skrybėle, švarku ar kaklo papuošalu.

Modeliui Ernestai Elzbergaitei nereikėjo ekstravagantiškai pasipuošti, kad mados šventėje sulauktų aplinkinių dėmesio. Ernestą į renginį atlydėjo dailus bičiulis iš Monako Prince'as Allensas, todėl susirinkusių smalsūs žvilgsniai į šią porą nuolat smigo. Kaip mergina tikino, jiedu tik geri draugai, o ne mylimieji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.