Antrąją „Mados infekcijos“ dieną – kai kurių svečių stiliaus fiasko

Antrą dieną Vilniaus Šiuolaikinio meno centre renkasi visi tie, kuriems festivalis „Mados infekcija“ - vienas laukiamiausių metų renginių. Šeštadienio vakarą svečiai ne tik žiūrėjo dizainerių kolekcijas, bet ir patys bandė pasipuikuoti vieni prieš kitus savitu stiliumi ir šitaip pelnyti stilingiausiojo vardą.

D. Martinėlė (dešinėje).<br>R. Danisevičius
D. Martinėlė (dešinėje).<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2012, 10:30 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 1:23 PM

Permatomos palaidinės, gilios iškirptės ir ryškiaspalviai aukštakulniai bateliai – bene dažniausiai pasitaikęs stiliaus derinys antrąją „Mados infekcijos“ festivalio dieną. Tokiam stiliui visada ištikima ir kaunietė Diana Martinėlė.

Pasipuošusi siaurėjančiais blizgiais džinsais pažemintu liemeniu, užsivilkusi krūtinę išryškinančią juodą palaidinę atvirais pečiais ir apsiavusi aukštakulniais bateliais D. Martinėlė priminė kabareto šokėją, o ne paskutines mados tendencijas sekančią damą.

Tačiau ne visi svečiai mados renginyje pademonstravo stiliaus neišmanymą.

Kaip visada gerą stiliaus pojūtį pademonstravo šventėje pasirodę dizaineriai Seržas Gandžumianas, Edidijus Rainys, Egidijus Sidaras, Juozas Statkevičius, stilistai Kęstutis Rimdžius, Mantas Petruškevičius ir Asta Valentaitė, mados namų „Cantas“ vadovė Jolanta Mikalajūnienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.