Sukčiavimu kaltinamas buvęs grupės „N.E.O“ narys T. Lukoševičius gali likti benamiu

Rytoj buvęs grupės „N.E.O“ dainininkas, o šiandien - policijos ieškomas teisiamasis Tadas Lukoševičius gali oficialiai tapti dar ir benamiu. Daugiau nei 0,5 milijono litų svetimų pinigų iššvaisčiusio Tado rytoj laukia varžytinės, kuriose bus parduotas jo butas.

Daugiau nei 0,5 milijono litų svetimų pinigų iššvaisčiusio Tado rytoj laukia varžytinės, kuriose bus parduotas jo butas.<br>G. Skaraitienė
Daugiau nei 0,5 milijono litų svetimų pinigų iššvaisčiusio Tado rytoj laukia varžytinės, kuriose bus parduotas jo butas.<br>G. Skaraitienė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2012, 4:35 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:47 PM

Prabangiame Antakalnio daugiabutyje parduodamo buto pradinė kaina - gerokai žemesnė nei rinkoje. Tiesa, būsimam pirkėjui teks įsigyti katę maiše - antstoliai informuoja, kad „Galimybė apžiūrėti turtą yra ribota“.

Šviesaus atminimo dainininko Alvydo Lukoševičiaus-Obuolio sūnus kaltinamas ne tik iššvaistęs svetimus pinigus, bet ir apgavęs žmones.

Kaip anksčiau rašė dienraštis „Lietuvos rytas“, T. Lukoševičiaus pečius slegė buto paskola, įvairūs įsipareigojimai, vaikinas buvo įsitraukęs į narkotikus.

Buvęs grupės „N.E.O“ narys po 7 metų bendradarbiavimo su kitais grupės atlikėjais buvo išmestas dėl žalingų įpročių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.