Mago iš Lietuvos N. Kino galios vėl domina Ukrainos prodiuserius

Aikčioti iš nuostabos verčiančiais triukais garsėjantis 25 metų kaunietis magas ir mentalistas Nikolajus Jegorovas, prisistatantis Nicholo Kino slapyvardžiu, prieš kelias dienas gavo itin viliojantį pasiūlymą iš Ukrainos televizijos prodiuserių.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2012-11-15 13:43, atnaujinta 2018-03-15 10:17

Vyras kviečiamas dalyvauti televizijos projekto „Keliautojų klubas“ atrankoje.

„Tai neįtikėtinai geras pasiūlymas, kuris, manau, sužavėtų kiekvieną aktyvų ir iššūkius mėgsytantį žmogų. Kitą pirmadienį skrisiu į Kijevą, kur varžysiuosi dėl galimybės išvysti kone visą pasaulį“, — kalbėjo N.Kinas.

Vyras net neįsivaizduoja, kiek dalyvių pakviesta atranką. Tačiau net jeigu jų būtų keli šimtai, N.Kino tai nė kiek negąsdina. Į Ukrainos televizijos prodiuserių akiratį kaunietis patenka ne pirmąkart. Pernai jis buvo vienintelis užsienietis, kuris sėkmingai pasirodė Ukrainos STB televizijos pramoginėje laidoje „Fenomenas“.

Tai — ukrainietiška visame pasaulyje garsaus Anglijoje gyvenančio iliuzionisto Urio Gellerio šou versija. Kartu su kitais projekto dalyviais N.Kinas varžėsi tiesioginiame eteryje demonstruodamas neįtikėtinus sugebėjimus — telepatiją, hipnozę, levitaciją ir net mėgino spėti ateitį.

Projekto atrankoje kaunietis įveikė beveik pusę tūkstančio dalyvių. Vėliau N.Kinas pateko į žaidimo finalą ir užėmė antrąją vietą.

Milijonus Ukrainos televizijos žiūrovų įvairiais ekstremaliais pasirodymais, iš kurių įsimintiniausias — stovėjimas degančių šiaudų stirtoje, stebinęs vyras triukus rodo nuo šešerių metų.

Kaunietis Lietuvos, Ukrainos, Rusijos ir Anglijos publiką ne kartą stebino eidamas per ugnį, lankstydamas metalinius šaukštus ir šakutes, rydamas vinis.

Šį mėnesį N.Kinas Lietuvos žiūrovams pradėjo rodyti naują programą „Antrasis matymas“. Kauno kameriniame teatre pristatyto šou metu netrūko mikliai atliktų triukų su kortomis, virvelėmis, ugnimi, gėlėmis, pinigų banknotais. Ypač publiką nustebino jauno mago įtaiga. Vyras savo valdoma mįslinga energija pasirodymo metu sugebėjo žiūrovams įteigti, kad jie užuodžia vieną ar kitą kvapą, privertė vienaip ar kitaip elgtis.

„Suvokti pasaulį žmogui padeda penki pojūčiai. Publikos akivaizdoje kuriu savitą pasaulį — iliuziją, kurios įtaigumui visi šie pojūčiai ir turi įtakos. Savo ypatingųjų galių nenaudoju piktiems ar apgavikiškiems kėslams. Mano tikslas — stebinti ir džiuginti“, — tvirtino N.Kinas.

Praėjusią vasarą mentalistas gerbėjus nutarė nustebinti ne tik magija, bet ir nauju Lietuvos rekordu. Žiūrovų akivaizdoje akis užlipdęs karštu vašku, užsidėjęs metalinius akinius ir juodo audinio maišą ant galvos, vyras sėdo į kartingą ir sėkmingai įveikė tris trasos ratus — iš viso 230 metrų.

N.Kinas tuomet tvirtino, jog norint atlikti šį triuką vien ilgų treniruočių nepakanka. Tam reikia turėti gerą atmintį, stiprią valią ir vidinių galių.

Kaunietis ateityje pasiryžęs siekti naujų rekordų, o gebėjimais trokšta pranoktų net mokytojo U.Gellerio galias. N.Kinas Kauno technologijos universitete baigė psichologijos mokslus. Jis taip pat yra gavęs tarptautinį Eksperimentinės psichologijos bakalauro diplomą Oksfordo universitete. Šiuo metu magas tęsia psichologijos magistro studijas Vytauto Didžiojo universitete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?